Δεύτερη νίκη και πανηγυρική πρόκριση της ΕΑΠ Λουξ στους '4' του Τσάλεντζ Καπ

Παρουσία περίπου 1300 φιλάθλων, η ομάδα βολει της ΕΑΠ Λουξ παρότι αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με βασικό τον 19χρόνο Νίκο Μακρυγιάννη, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 (25-22, 21-25, 25-23, 23-25, 15-10) επί της Εσθονικής Ταλίν, στη ρεβάνς του αγώνα της φάσης των «8» του Challenge Cup και με απολογισμό 2 νίκες πήρε την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: «ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΠ ΛΟΥΞ»
Το παρόν στον αγώνα έδωσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Αχιλλέας Μαυρομάτης ο οποίος είπε: «Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στην ομάδα της ΕΑΠ, η διοίκηση της οποίας φέτος κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση που έφτασε στους 4 του Challenge Cup. Στόχος της ομοσπονδίας είναι να τονώσει το βόλεϊ της περιφέρειας και εύχομαι η ΕΑΠ Λουξ να έχει καλή συνέχεια και στην συνέχεια της διοργάνωσης».
Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία γα την Πάτρα και το ελληνικό βόλεϊ αυτή η πρόκριση στους 4 και θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα μαζί μας και μας συμπαραστάθηκε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την μάχη που έδωσαν σήμερα και ειδικά στο νεαρό Μακρυγιάννη ο οποίος πέρσι έπαιζε στο εφηβικό και αγωνίστηκε σήμερα σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάνουμε μια ηρωική προσπάθεια φέτος, έχουμε ένα Γολγοθά σε Ελλάδα και Ευρώπη και οι τραυματισμοί μας έχουν στοιχίσει αλλά κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Από τους παίκτες, ο Βασίλης Κουρνέτας, σημείωσε: «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκριση η σημερινή και όχι μόνο για το γόητρο αλλά και για ψυχολογικούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παρότι είχαμε τόσα προβλήματα σήμερα, όσοι παίξαμε δείξαμε ψυχή και πιστεύω ότι νικήσαμε και προκριθήκαμε δίκαια. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη αλλά θα προσπαθήσουμε για τον καλύτερο».
Ο νεαρός Νίκος Μακρυγιάννης, είπε: «Ζω ένα όνειρο, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν προσπάθησαν να τα κάνω όλα σωστά, αλλά να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Κουρνέτας 4 με 4 μπλοκ, Μακρυγιάννης 10 (4 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 18 , Ντορνέλας 23 (4 άσους), Ντέιβινσον 20, Μαντέκας 6, λίμπερο ο Στεφάνου με 84%, (Παπαδόπουλος, Σικέιρα 1).
ΤΑΛΙΝ (Κεελ): Μέρεσααρ 18, Πετρόβς 6, Λοφτενσές 3, Πασίτσκι 11, Κιβισίλντ 16, Κουέκαλλας 17, λίμπερο ο Εσνα με 62%, (Ρόσεβνμπλάτ 10, Κεελ, Πούλκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in