Αντίο στην Ευρώπη είπε η ΕΑΠ Λουξ

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή στην Ιταλία η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ Λουξ η οποία έχασε με 3-0 (25-16,25-16,25-23) από την Ματσεράτα, στο πλαίσιο του δευτέρου ημιτελικού του Challenge Cup και έτσι σε συνδυασμό με την ήττα στο πρώτο αγώνα, αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης.
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα πικραμένος για τον τραυματισμό του Ντέιβινσον σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο στη μάχη που δίνουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρώτο σετ αλλά δυστυχώς κάποια λάθη απειρίας μας στοίχισαν και η Ματσεράτα νίκησε δίκαια. Νομίζω ότι ο απολογισμός του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδίου της ΕΑΠ Λουξ είναι θετικός, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και κερδίσαμε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς».
ΜΑΤΣΕΡΑΤΑ (Μπερούτο): Σαβάνι 4, Βερμίλιο 4, Στάνκοβιτς 10, Μαρτίνο 12, Ομρσεν 5, Ποντρασκάνιν 4, λίμερο ο Παπαρόνι με 61%, (Λαμπαριέλο 2, Βαν Βάλλε 6).
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Ντορνέλας 12, Ντειβινσον 1, Κουρνέτας 1, Σικέιρα 9, Σουλτανόπουλος 5, Μαντέκας 5, λίμπερο ο Στεφάνου με 71%, (Ασπιώτης 6, Παπαδόπουλος, Πατρινός).
• Διάστρεμμα έπαθε στο πρώτο σετ, ο Ντα Σίλβα Ντέιβινσον και αντικαταστάθηκε από τον Ακη Ασπιώτη. Η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου, θα εκτιμηθεί μόλις η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ επιστρέψει στην Ελλάδα.
• Η αποστολή της ΕΑΠ Λουξ θα αναχωρήσει για την Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας (28/2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in