Μπουρδέλο το πρωτάθλημα .... φραγή στο Κηφισιά - Καλαμαριά

Κάποτε θα μας παίρνανε χαμπάρι ... φραγή στο Κηφισιά - Καλαμαριά. Ντροπή για το ελληνικό πρωταθλήματα τα προκαθορισμένα. Μήπως το ντροπή το θέλετε σε 3 γλώσσες? Ελπίζουμε η εθνική μας ομάδα να μην έχει την ίδια κατάληξη.  
Στο bet365  δίνουν 1,35 στην υπερομάδα της Καλαμαριάς. Πάλι όσοι δημοσιογράφοι  (δεν ξέρουν από βόλεϊ) θα λένε για μεγάλο βόλεϊ και οτι το είχαν προβλέψει. Λέτε ο κολλητός μου να γράψει κάνα άρθρο για οτι αν είχε άλλες 50 αγωνιστικές θα  έπαιρνε η Καλαμαριά το πρωτάθλημα. Το greek-volleyball@blogspot.com καταδικάζει κάθε μορφής προκαθορισμένης αλητείας στο ήδη εξευτελισμένο πρωτάθλημα μας.  
Το πρωί όσοι γνωρίζουν από arbitrage (παλαιός όρος της οικονομικής) να το εξηγήσω στα ελληνικά για το .... κολλητάρι  και για τους μη έχοντες ανώτερο πτυχίο,  είναι η κερδοφορία που προκύπτει από σύγκριση αποδόσεων μπορούσαν να επενδύσουν σε 15 site για την έκβαση του αγώνα.  
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι επηρεάζουν τους αγώνες για να βγάλουν τα σπασμένα μιας χρονιάς. Δεν αναφέρομαι σε σημερινά γεγονότα. Όσοι παρακολουθούν πετοσφαίριση και ξέρουν από volley το γνώριζαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in