Το ποδάσφαιρο και η σχέση του με το βόλεϊ

Ο Γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, ζήτησε να ενημερωθεί από την ΕΟΠΕ και συγκεκριμένα από τον πρόεδρό της, Αχιλλέα Μαυρομάτη, για όλες τις επερχόμενες αναμετρήσεις πράσινων και ερυθρόλευκων, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, πόσο μάλλον σε ένα άθλημα όπως το βόλεϊ, όπου η αστυνόμευση δεν είναι πάντα επαρκής.
Το πρώτο ντέρμπι των δύο ομάδων είναι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στις 2 Μαρτίου στο Ρέντη, όπως όλα δείχνουν όμως, ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί... σε ουδέτερο έδαφος. Η πιο πιθανή λύση φαντάζει το Τροκαντερό, στο οποίο είχαν πραγματοποιηθεί οι δύο προηγούμενοι τελικοί του Κυπέλλου, σε μία διοργάνωση όπου το παρών έδωσαν σχολεία και όχι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων.
Για τον λόγο αυτό η Ομοσπονδία συγκάλεσε για την Τετάρτη (23/2) στις 15:00 σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή της ΕΣΑΠ, των ΤΑΠ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, καθώς και των Αθλητικών Σωματείων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για να οριστικοποιηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των επικείμενων αγώνων των δυο ομάδων
Στην... λίστα των επικίνδυνων παιχνιδιών βρίσκεται και το ντέρμπι στις γυναίκες, στις 3 Μαρτίου στο Μετς, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική του Β` γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in