Αυλαία αύριο στα Βασιλικά με τον αγώνα Άρη Μαρμούρης ΑΕ - Ολυμπιακός

Με την αναμέτρηση Αρης Μαρμούρης ΑΕ - Ολυμπιακός (19.00, Novasports 3, Καραμπέτσος, Γεωργιάδης) ανοίγει αύριο η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο κλειστό των Βασιλικών και η παράδοση δείχνει... τάι μπρέικ, αφού την περίοδο 2008-2009 οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-2, ενώ πέρσι ήταν η σειρά του Άρη να νικήσει με το ίδιο σκορ.
Πάντως βαθμολογικά το παιχνίδι παρουσιάζει μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού ο Αρης Μαρμούρης ΑΕ έχει μείνει πολύ πίσω ενώ ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος μετά την ήττα από την ΕΑΠ Λουξ στο κλειστό του Ρέντη.
«Εμείς πλέον το μόνο στο οποίο μπορούμε να προσβλέπουμε είναι να βρεθούμε στην 6η θέση της βαθμολογίας, αλλά σίγουρα θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός του Άρη Μαρμούρης Γιώργος Οικονομίδης και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς στα 4 τελευταία παιχνίδια».
Ο Νίκος Ρουμελιώτης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στην αποστολή, ενώ αντιθέτως δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς ο Παύλος Κουζούνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική και χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.
«Είναι δύσκολο παιχνίδι σε ένα κομβικό σημείο. Είναι κρίσιμο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, σε μια έδρα καυτή και ιδιαίτερη», τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Το ότι ο αντίπαλος δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί θεωρητικά να είναι καλό, αλλά μπορεί να ισχύσει και το αντίθετο, αφού αγωνιζόμενος χωρίς άγχος και πίεση μπορεί να παίξει και καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in