Ας μην κρυβόμαστε πίσω από την ...μάσκα Πράσινο ερπετό

Εδώ και 15 ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας εμπρηστικής προπαγάνδας κατά του κόσμου του Ηρακλή από τον Πρασινακόπουλο, τον Πιπεριδη και κάθε λογής μαλάκα δημοσιοκάφρο. Έχουν φαγωθεί μήπως ένας ακόμη τίτλος έρθει στην Θεσσαλονίκη και από τη νέα χρονιά περιγράφουν αγώνες της Α2 για τις αγαπημένες τους ομάδες.
Δεν έχουν κανένα άλλο λόγο τα αδερφίστικα δημοσιεύματα περί έχθρας μεταξύ Ορεστιάδας και Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι ένα το σωματείο που καταχειροκροτήθηκε και στο παρελθόν σε Ρέθυμνο, Ορεστιάδα Αμαλιάδα κλπ και δεν έχουν ανακύψει προβλήματα σε τελικούς από την συμπεριφορά των οπαδών του.
Όσο αφορά τη σχέση Ηρακλή – Ορεστιάδας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν πήρε ο Ηρακλής τον προπονητή της Ορεστιάδας ούτε έκλεισε κατά παράβαση αθλητή της όπως τότε που έχασε η Ορεστιάδα το πρωτάθλημα τρυπημένη από τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος της Ορεστιάδας γνωρίζει από βόλεϊ και αγαπάει το άθλημα αλλά δεν έχει όρεξη στους καιρούς που ζούμε να ξοδεύει χρήματα για φιέστες και παρτάκια. Ο κόσμος της Ορεστιάδας θα πάει στο γήπεδο για να δει την ομάδα του και όχι ένα παιγνίδι μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού. Το μόνο που θα κατορθώσετε είναι να συγκεντρώσετε 1000 ντόπιους γαύρους στην Ορεστιάδα που δεν γνωρίζουν με πόσους αθλητές παίζεται το άθλημα και οι οποίοι πιθανώς θα δυναμιτίσουν το κλίμα.
Πρασινακοπουλε έχοντας σώας τα φρενας και βλέποντας ότι προσπαθείς με κάθε μέσο να δημιουργηθεί πανικός και επεισόδια στο παιγνίδι του Σαββάτου δηλώνω υπεύθυνα ότι είσαι μεγάλη π@λιαδερφή, τεράστιος μ@λάκας, πουτ@νας γιος αν θεωρείς ότι θα τινάξεις μια γιορτή του βόλεϊ στον αέρα προς όφελος της ομάδας σου (παναθηναϊκός). Πάνε κάνε κάνα μνημόσυνο στον Μιχάλη και περίμενε τα μαγκάκια του Πειραιά που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με τον Ηρακλή και σε στριμώξουν σύντομα.
Πλύνε το κωλ@ράκι σου και ρώτα τη γυναίκα σου πιο καρντάσι της Θ7 είναι πατέρας τον παιδιών σου.
Ερπετό ανώνυμος δεν είμαι.
Προς τους αναγνώστες
Συγγνώμη αν έριξα το επίπεδο μου στο επίπεδο ηθικής της μητέρας του πρασινακοπουλου επειδή με τα γελοία δημοσιεύματα του υπονοούν ότι μερίδα των οπαδών του Ηρακλή θεωρούν την Ορεστιάδα μη ελληνική πόλη.
Το θράσος ορισμένων έχει και όρια. Πρασινακοπουλε αν θέλεις κάποια κλικ κέρδισε τα χωρίς να τα βάζεις με τον κόσμο του Ηρακλή. Δεν σε παίρνει.
Αν θες βαλε φωτογραφίες της γυναικάς σου ή δικές σου από τη βραδινή σου δουλειά με τα γοβάκια.
Όσο για το Σάββατο ας κερδίσει ο καλύτερος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in