Η φιέστα ανόδου της Ορεστιάδας

Σε μία πανηγυρική εκδήλωση παρουσία χιλίων φιλάθλων, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρίωνα, παραδόθηκε από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Κο Μουζά και το μέλος της ΕΟΠΕ Κο Χ’’παναγιώτου το Κύπελλο του πρωταθλητή της Β΄ Εθνικής στους παίκτες του Α.Ο. Ορεστιάδας.
Η ομάδα τελείωσε τη φετινή χρονιά αήττητη, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όλες τις κατηγορίες που έχει αγωνιστεί και προετοιμάζεται ήδη για την νέα αγωνιστική χρονιά με στόχο να συνεχιστεί η φετινή πορεία και να ανεβεί στην Α1 κατηγορία μία θέση που δικαιωματικά της ανήκει.
Το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί για μία ακόμη φορά, προπονητή και παίκτες για την προσφορά τους αυτή την χρονιά, κάτω από δύσκολες συνθήκες η προσπάθεια τους ήταν μεγαλειώδης και μαζί θα ετοιμάσουμε την επόμενη χρονιά.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για την συμπαράστασή του στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε, ήταν σε όλη τη χρονιά δίπλα μας.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο το φίλαθλο κοινό, τους χορηγούς για την βοήθειά τους υλική και ηθική, που χωρίς αυτή στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που βιώνει η χώρα μας, δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

Τη νέα χρονιά σαφώς βελτιωμένοι και εμείς από τις εμπειρίες μας θα προσφέρουμε καλύτερα events κατά την διάρκεια των αγώνων, με σκοπό να πετύχουμε το στόχο μας που είναι ένα γεμάτο γήπεδο και η πόλη της Ορεστιάδας να ζει στους ρυθμούς της ομάδας μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in