«March Madness Beach Volley Open 2011 @ Vari Sports Club»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3o March Madness Beach Volley Open στο Vari Sports Club την Κυριακή 20 Μαρτίου. Το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς το αγωνιστικό επίπεδο απεδείχθη αρκετά υψηλό. Ειδικά ο τελικός των ανδρών χαρακτηρίστηκε τόσο από εντυπωσιακές φάσεις όσο και από απρόσμενες αλλαγές στο σκορ.

Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησαν, με νίκη 2-1 σετ (13-15, 15-9, 11-9) οι Νίκος Ανδριάς / Νάσος Μανδάλης, κόντρα στην ομάδα των Νίκου Πολυμερόπουλου / Φρειδερίκου Λυγινού σε ένα εντυπωσιακό βραδινό αγώνα που είχε αμείωτη ένταση και εκπλήξεις σε όλη τη διάρκεια του. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησαν με νίκη 2-0 σετ (15-10,15-7) οι Μάρα Μανώλη / Ηλιάνα Τσαούση κόντρα στις Τζούλια Γραμματικού / Δανάη Καρνάβα.


Το γήπεδο του Vari Sports Club κατέκλυσαν όχι μόνο αθλητές, αλλά και πολλοί φίλοι του αθλήματος και τoυ Vari Sports Club Beach Vollley Academy by Efi Sfyri, που παρέμειναν στις εξέδρες παρά το κρύο και την ξαφνική βροχή. Οι πρωταγωνιστές των αγώνων μοιράστηκαν δώρα από τις εταιρείες: Οπτικά/γυαλία ηλίου ”Arte di Ottico”, δωροεπιταγές ”Revoil” και προϊόντα από την εταιρεία «Sarantis».


Η Έφη Σφυρή σχολιάζοντας το τουρνουά δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ, που στον τελικό των ανδρών συμμετείχαν οι δύο συνεργάτες της Ακαδημίας μας, Νίκος Πολυμερόπουλος και Νίκος Ανδριάς. Όλα δείχνουν πως αμφότεροι διανύουν περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής αλλά και προπονητικής «φόρμας». Για άλλη μια φορά οι φιναλίστ στου τουρνουά τυγχάνει να είναι μέλη μας γι αυτό θα ήθελα να δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε Τζούλια, Δανάη, Μάρα, Ηλιάνα, Νάσο και στην μεγάλη έκπληξη του event τον Freddy…Με κάνατε πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in