Στα σαλόνια μετά από 23 χρόνια η Άρτεμις

Στα σαλόνια της Α1 γυναικών και με τη… βούλα βρίσκεται η Άρτεμις Κορυδαλλού που το απόγευμα του Σαββάτου έκανε τη δική της φιέστα με νίκη 3-0 επί της Α.Θ.Λ.Ε.Σ. Ηρακλείου. Έπειτα από 23 χρόνια, όταν δηλαδή αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην τότε Α’ Εθνική, η ομάδα του Κορυδαλλού θα παίξει ξανά στα «μεγάλα σαλόνια» του πρωταθλήματος, γεγονός που γεμίζει με υπερηφάνεια τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σαραντέα:

«Από το 2006 που αναλάβαμε τη διοίκηση υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσω την ομάδα στην Α1 και σήμερα νιώθω μια τεράστια ικανοποίηση και χαρά. Αφιερώνω αυτή την άνοδο στον πατέρα μου που θα ήθελε να δει και αυτός την ομάδα ξανά στη μεγάλη κατηγορία. Η άνοδος επετεύχθη με πολύ κόπο και μεράκι από όλους. Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με μόνο μια ήττα και αυτή με 3-2 από το Ρέθυμνο που ήταν το φαβορί για την άνοδο. Από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε για να ενισχύσουμε τον σύλλογο, αλλά παράλληλα να βασιστούμε και στο νέο αίμα που υπάρχει στην ομάδα. Στις προθέσεις μας είναι να πορευτούμε και στην Α1 με τον ίδιος προπονητή στον πάγκο από τον οποίο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και μαζί να οργανώσουμε το πλάνο της νέας χρονιάς με στόχο την παραμονή».


Από την πλευρά του, ο ίδιος ο κ. Αποστολογιωργάκης δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για τις αθλήτριές του: «Είχαμε χημεία ως διοίκηση και ομάδα και πιστεύω αυτός ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας της ανόδου. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην Αρτέμιδα και όλες οι αθλήτριες έδωσαν ό,τι είχαν για τον σύλλογο. Ίσως να έπαιξε ρόλο και ξεκινήσαμε ως αουτσάιντερ και αυτό δεν μας φόρτωσε με άγχος. Πλέον, κοιτάμε μπροστά και στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι άλλος από την διατήρηση του συλλόγου στην Α1. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και πιστεύω ότι θα οργανωθούμε όπως πρέπει για να κάνει η Άρτεμις μία αξιόλογη πορεία ως πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα. Πάντως, σίγουρα η υπόθεση παραμονή θα είναι δυσκολότερη σε σχέση με την εφετινή, όπου έπεφτε μόνο μία ομάδα και η ΕΑΛ είχε μείνει εξ αρχής πολύ πίσω».


Άρτεμις - Α.Θ.Λ.Ε.Σ. Ηρακλείου 3-0 (25-7, 25-13, 28-26)

Άρτεμις Κορυδαλλού (Μανώλης Αποστολογιωργάκης): Μουτζουρίδου, Καραθανάση, Νικολαΐδου, Καπνιά, Χριστοδούλου, Φλωροπούλου, Ρόγκα (λ), Κακουράτου (λ), Κουτουζίδου, Αλιφιεράκη, Εμμανουηλίδου, Τουρνάκη.
Α.Θ.Λ.Ε.Σ. Ηρακλείου (Μανώλης Μανωλάκης): Παρασκάκη, Μιχαήλ, Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Καλαϊτζάκη, Κτιστάκη, Χατζηνικολάου (λ), Κέσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in