Λ.Φ.Β.Η.: "Όλοι κοντά στον Ηρακλή μας"

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή για να ενισχύσει οικονομικά και ηθικά την ομάδα βόλεϊ, με την αγορά των εισιτηρίων των δύο πρώτων τελικών του πρωταθλήματος, εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ.
"Η Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ καλεί τα μέλη της και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει το βροντερό του παρών στους δυο πρώτους τελικούς, στις 27 και 29 του μήνα, στην προσπάθεια κατάκτησης του πέμπτου πρωταθλήματος. Είμαστε σίγουροι ότι το κλειστό της Μίκρας θα αποδειχθεί και πάλι μικρό για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Όμως αυτοί οι δύο αγώνες είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να βοηθήσουμε την ομάδα μας και οικονομικά.
Είναι καθήκον όλων μας να αγοράσουμε από ένα εισιτήριο στην κατεύθυνση της όσο το δυνατό μεγαλύτερης οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας. Όσοι έχουμε εισιτήρια διαρκείας τα αφήνουμε στο σπίτι. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν στο γήπεδο με προσκλήσεις και ελευθέρας πρέπει να παρακάμψουν αυτό το δικαίωμά τους και να αγοράσουν εισιτήριο. Τα εισιτήρια για τους δυο πρώτους τελικούς διατίθενται ήδη από τα γραφεία του Συλλόγου.
Εμείς ως Λέσχη Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ καλούμε όλα τα μέλη μας να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in