Πρώτο τουρνουά Μίνι Βόλει από τον Πορφύρα

Το πρώτο τουρνουά Μίνι Βόλει, με ανοιχτή συμμετοχή συλλόγων, που έγινε ποτέ στον Πειραιά, οργανώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 4 Ιουνίου απο τον Α.Ο.Φ. Πορφύρας και την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. , στο κλειστό γυμναστήριο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Συμμετείχαν 13 σύλλογοι με 60 ομάδες και 240 παιδιά που απόλαυσαν το παιχνίδι καθώς κάθε ομάδα έπαιξε σε 3 αγώνες.
Στο τουρνουά αγωνίσθηκαν ομάδες απο τους συλλόγους Πορφύρας, Αιγάλεω, Απολλώνιος, Αργυρούπολη, Αρης Αμφιάλης, Αρτεμις Κορυδαλλού, Ολυμπιακός, Προοδευτική, Ρέντης,Τελαμώνας, Φιλία Περάματος, Φοίνικας και Αθήνα--Μαγκουφάνα ( απο την ΕΣΠΑΑΑ )
Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ.Πορφύρας, που ανελλιπώς παρουσιάζει ομάδες στα πρωταθλήματα Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων και στα τουρνουά Μίνι και έχει δύναμη 115 αθλητριών, ευχαριστεί θερμά την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια της και ειδικά τον Πρόεδρο της Ενωσης κ.Θόδωρο Κουρίδη και το προσωπικό της, τις κυρίες Δώρα Χαριτίδου, Ελένη Σκλαβούνου, Λία Δαρζέντα.
Το τουρνουά δε θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί δίχως τη συμβολή της MARFIN EGNATIA BANK που είναι ο Μέγας Χορηγός των τμημάτων υποδομής του βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, απο το 2007 και για αυτό ευχαριστούμε προσωπικά τον κ.Ανδρέα Βγενόπουλο, τον κ.Σεραφείμ Κωνσταντινίδη και την κ.Ολγα Μουρίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in