Έτοιμες για τελικό οι Νεάνιδες

Φουλ για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα οδεύει η Εθνική Νεανίδων που το Σάββατο (15:30) αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο στους αγώνες που γίνονται στην πόλη Ιβανζίτσα της Σερβίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ελληνική ομάδα δεν κληρώθηκε στα ημιτελικά, αλλά στην ουσία «διάλεξε» το Μαυροβούνιο που το είχε κερδίσει και στη φάση των ομίλων, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είχε κανένα χαμένο σετ και λιγότερους πόντους εναντίον του.
Την Παρασκευή, η ομάδα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Απόστολου Οικονόμου αντιμετώπισε την Τουρκία σε ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα και ηττήθηκε με 3-0 (25-19, 25-17, 25-17) με τον Έλληνα προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις κοπέλες και να ξεκουράζει περισσότερο τις βασικές.
Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ίδιος τόνισε ενόψει του αυριανού αγώνα: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό με το Μαυροβούνιο γιατί θα μας δώσει την ευκαιρία για πρώτη φορά να βρεθούμε σε έναν τελικό Βαλκανικού πρωταθλήματος με την Εθνική ομάδα των Νεανίδων. Κερδίσαμε το Μαυροβούνιο στη φάση των ομίλων και πιστεύω είναι στο χέρι μας να το ξαναπετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in