«Κατοστάρησε» ο «Ζωλό»

Ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην Κεραμωτή της Καβάλας κι όχι άδικα, αφού ο ίδιος έχει φροντίσει με τις μοναδικές του εμφανίσεις στην άμμο επί 17 συναπτά έτη να «γράψει» τη δική του ιστορία στο αγαπημένο του άθλημα, το μπιτς βόλεϊ. Ο λόγος για τον Ηλία Ζωλασταθιάδη, ο οποίος με τη συμμετοχή του στο τουρνουά «MastersΝέστου πανελληνίου σιρκουί beachvolley», συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες, βάζοντας πλέον πλώρη για τις… 200. Αυτό δήλωνε, άλλωστε, και το γαλάζιο μπλουζάκι, που φορούσε, κι έφερε το λογότυπο: «100… δεν είναι αρκετά».
«Στόχος μου είναι να φτάσω πλέον τις… 110 συμμετοχές», δήλωσε ο ίδιος, μετά τη βράβευσή του, εξηγώντας πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για ένα-ενάμιση χρόνο ακόμα και στη συνέχεια να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σε ερώτηση για το αν ξεχωρίζει κάποια απ΄ όλες αυτές τις εμφανίσεις του στην άμμο, ο Θεσσαλονικιός αθλητής ήταν διστακτικός: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Σίγουρα, έχω να θυμάμαι πολλά πράγματα, πολλές συγκινήσεις, πολλές όμορφες στιγμές, αλλά και κάποιες δύσκολες, όπως αυτές στην Ολυμπιάδα του 2004», ενώ αποκάλυψε ότι: «Θα ήθελα, πάντως, κάποια στιγμή, αν μου δίνονταν η ευκαιρία να γράψω για τις εμπειρίες μου στο μπιτς βόλεϊ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά «MastersΝέστου» στην Κεραμωτή της Καβάλας, ο «Ζωλό» έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, εκεί όπου μαζί με τον συμπαίκτη του Άγγελο Ραμιώτη γνώρισαν την ήττα από το δίδυμο των Μπιλλήρη / Ξενάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in