Τελικοί U17 στις Ράχες με Γκιούρδα και Γκλέτσο!

Ο Δήμος Στυλίδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Bojo Club, διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 29-31 Ιουλίου 2011 στην Παραλία Ραχών, τους αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley U17 Lipton Ice Tea Juniors 2011. Οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλα τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού Beach Volley, ενώ αθλητές και διοργανωτές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα διήμερο γεμάτο με το πιο θεαματικό καλοκαιρινό σπορ.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Σάββατο, 30 Ιουλίου, 09:00 – 19:00: Αγώνες ομίλων
Κυριακή, 31 Ιουλίου, 09:00: Προημιτελικοί, 12:00: Ημιτελικοί, 17:00: Τελικοί - Απονομές
Πέρα από το επίσημο πρόγραμμα των Αγώνων, οι φίλοι του Beach Volley θα παρακολουθήσουν κι έναν αγώνα - έκπληξη, με δύο ξεχωριστές συμμετοχές: Το βράδυ του Σαββάτου, στις 20:00, αθλητές του Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν σε αγώνα επίδειξης την ομάδα του Απόστολου Γκλέτσου και του Μάριου Γκιούρδα.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας κι ο αθλητής των έξι πρωταθλημάτων και αμέτρητων διακρίσεων με την Εθνική Ομάδα, τον Ολυμπιακό, τον Ηρακλή και την Πάρμα, θα συμμετάσχουν σε έναν αγώνα, όπου η ένταση και το πάθος θα αντικατασταθούν από το κέφι και τη χαρά του αθλητισμού.

Οι διοργανωτές του Τουρνουά, προσκαλούν τους κατοίκους και επισκέπτες της Ανατολικής Φθιώτιδας να απολαύσουν αγώνες Beach Volley υψηλού επιπέδου και να χειροκροτήσουν τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in