Πρεμιέρα για Ολυμπιακό, Λαμία και Άρη

Αλλες τρεις ομάδες της Volleyleague πραγματοποίησαν το πρώτο ραντεβού της χρονιάς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας με τους παίκτες του Ολυμπιακού, του ΓΣ Λαμία και του Αρη Μαρμούρης ΑΕ να επιστρέφουν σιγά, σιγά στους γνώριμους ρυθμούς...
Ξεκίνησαν οι νταμπλούχοι

Στον νταμπλούχο Ολυμπιακό ο Γιάννης Καλμαζίδης υποδέχθηκε στο κλειστό του Ρέντη τους Ανδρέα Ανδρεάδη, Παύλο Κουζούνη και Σωτήρη Σωτηρίου, αφού οι Μάκης Κανέλλος, Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, ενώ είναι σε αναμονή για την άφιξη και των υπολοίπων νέων παικτών (ελλήνων και ξένων)...
Πρώτο ραντεβού στο Χαλκιοπούλειο

Στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της χρονιάς για τον Γυμναστικό σύλλογο Λαμίας (την οποία παρακολούθησαν και εκπρόσωποι των φιλάθλων), υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου το παρών έδωσαν οι: Θάνος Μαρούλης, Γιώργος Σφενδυλάκης, Γιάννης Παντακίδης, Παύλος Δραγκίδης, Ντίνος Ανάγνου, Ντίνος Καρβούνης, Αλέξης Πανουργιάς, Στέφανος Γιαννέλης, Αναστάσιος Κουκούλης και Τριαντάφυλλος Καραθάνος. Απουσίασε ο αρχηγός Κώστας Καραγάτσος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (Π.Υ.) και ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης που προπονείται με την εθνική ομάδα στην Πορταριά.
Το «παρών» έδωσε (με πολιτικά) και ο Δημήτρης Γκαράς λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του συμβολαίου ανανέωσης με τον Γυμναστικό και από αύριο εντάσσεται στις προπονήσεις της ομάδας. Την διοίκηση εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, που ευχήθηκε στους παίκτες και στους προπονητές καλή επιτυχία, υποσχόμενος την αμέριστη συμπαράσταση όλων των παραγόντων του συλλόγου. Καθήκοντα team manager ανέλαβε ο Ηλίας Κεφαλάς, συνεργασία με τον Ντίνο Γιαννέλη, ο Θανάσης Κατσιγιάννης θα είναι ο βοηθός προπονητή, ο Δημήτρης Ρίζος γυμναστής και ο Χάρης Γηραλέας φυσικοθεραπευτής.

Πρεμιέρα και στον Άρη Μαρμούρης ΑΕ

Την πρώτη τους συνάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν οι παίκτες του ΑΡΗ Μαρμούρη με τους Θάνο Τερζή, Γιάννη Τακουρίδη, Μάρκο Σάμαρτζιτς, Χρήστο Κιόση, Δημήτρ Ριζόπουλο, Γιάννη Κυριακίδη, Νίκο Παλέντζα, Αντώνη Καψαμπέλη, Πέτρο Κυπριανό (Μ. Αλέξανδρος) και Γιώργο Κοντογιάννη (από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου) να δίνουν το παρών στα γραφεία του συλλόγου.

Αντίθετα, απόντες ήταν οι Μιχάλης Σαρικεΐσογλου (λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα), Ιβαΐλο Μπαρούτοφ (αναμένεται τις προσεχείς ημέρες) κι Αντώνης Κοντογιάννης (εξαιτίας προσωπικού προβλήματος).

Οι «κίτρινοι» συγκεντρώθηκαν αρχικά στην αίθουσα των τροπαίων του Α.Σ. ΑΡΗΣ, παρουσία του προέδρου, Νίκου Παπαδοπούλου, του αντιπροέδρου, Κώστα Ευθυμιάδη, του μέλους του ΤΑΠ, Δημήτρη Κουτσμανή, αλλά και σύσσωμου του προπονητικού τιμ (πέραν του Γιώργου Περσιανλή, ήταν ο βοηθός του Αντρέας Συμεωνίδης, ο γυμναστής, Νίκος Γκιόσης, ο στατιστικολόγος, Χρήστος Βασιλειάδης, ο φυσιοθεραπευτής, Δήμος Nτάγκας και ο φροντιστής, Δημήτρης Σκλαβιάδης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιώργου Περσιανλή έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, τρέχοντας στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ από την Τετάρτη ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις, που περιλαμβάνουν τρέξιμο και βάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in