Δημητριάδης: «Δίκαια η έβδομη θέση»

Ικανοποιημένος με την νίκη και την εμφάνιση της Εθνικής Παίδων παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μάκης Δημητριάδης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Σεβόμαστε τον αθλητισμό της Κίνας. Ολοκληρώνουμε χαρούμενοι αυτό το τουρνουά. Είχαμε δύο πρόσωπα σε αυτό το τουρνουά, από την πρώτη φάση ως το τελευταίο παιχνίδι. Σήμερα επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις και κλείσαμε τις υποχρεώσεις μας ικανοποιημένοι. Το κλειδί ήταν το παιχνίδι με την Γαλλία. Από εκείνη την ήττα μας πήρε από κάτω και δεν είχαμε την δύναμη να αντιδράσουμε.
Η έβδομη θέση είναι μία καλή θέση. Ίσως θα μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η έβδομη θέση είναι δίκαια για την ομάδα μας. Αυτή η ομάδα θα έχει μέλλον εφόσον δουλέψουμε περισσότερο. Αυτό το τουρνουά ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μας, στις εύκολες νίκες αλλά και στις δύσκολες στιγμές που είχαμε».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Μενέλαος Κοκκινάκης ανέφερε: «Μπράβο στην Κίνα για την παρουσία της εδώ. Παίξαμε καλά σήμερα, κλείσαμε την διοργάνωση με νίκη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Ο έτερος αρχηγός της Κίνας τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Δεν παίξαμε καλά και δεν μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο της ελληνικής ομάδας».

Όσο για τον τεχνικό των Κινέζων, Ντονγκ, σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την νίκη της. Οι παίκτες μου κέρδισαν εμπειρίες από αυτό του τουρνουά. Στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι. Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στην οκτάδα και τα καταφέραμε. Η δεύτερη φάση ήταν πολύ δύσκολη για μας».

*Δεκάδες νεαρές Αργεντίνες περιμένουν υπομονετικά έξω από το ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής προκειμένου να πάρουν μία φανέλα και να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς.

*Συγκινημένοι οι Έλληνες φίλαθλοι αλλά και οι εθελοντές, καθώς η Εθνική αποχαιρετά την Μπαία Μπλάνκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in