Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσης υπεύθυνου Τμήματος Μάρκετινγκ

Η ΕΟΠΕ ανακοινώνει την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσης υπεύθυνου Τμήματος Μάρκετινγκ.
ΓΕΝΙΚΑ:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) ως Ν.Π.Ι.Δ. προσκαλεί φυσικά και νομικά πρόσωπα να υποβάλουν προσφορές για την ανάληψη της υποστήριξης του Τμήματος Μάρκετινγκ με σκοπό: α) την υποστήριξη της E.O.ΠΕ. σε θέματα μάρκετινγκ μέσω της δημιουργίας στρατηγικού πλάνου μάρκετινγκ, β) τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού brand name, γ) την ανάπτυξη προϊόντων υπηρεσιών γεγονότων (events), δ) την προώθηση και πώληση των «υπηρεσιών - προϊόντων» της, τα αποκλειστικά δικαιώματα των οποίων κατέχει ως θεσμικός φορέας του αθλήματος στην Ελλάδα, ε) τη διαχείριση των εμπορικών δικαιωμάτων της Ε.Ο.ΠΕ. που προκύπτουν από τις καταστατικές της δραστηριότητες και τους στόχους της, υπό την έγκριση πάντα του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ., στ) την καθημερινή αξιοποίηση των πηγών του μάρκετινγκ, ζ) τη δημιουργία μιας σταθερής και σε βάθος χρόνου δομής λειτουργίας του μηχανισμού προβολής και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων της Ε.Ο.ΠΕ.
Η αμοιβή του Υπεύθυνου Τμήματος Μάρκετινγκ θα ορίζεται σε ποσοστό – κλιμακωτά σύμφωνα με τα ποσά των συναφθέντων συμφωνιών - από τις χορηγίες που θα εξασφαλίζονται για την Ε.Ο.ΠΕ., με δική του πρωτοβουλία και προσωπική επαφή με τους ενδιαφερόμενους. Όλες οι συμφωνίες θα επικυρώνονται από το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Θα εκτιμηθεί εάν υπάρχει η δέσμευσή του υποψήφιου για ένα ελάχιστο εγγυημένο ποσόν εσόδων για την Ε.Ο.ΠΕ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
Η διάρκεια της συνεργασίας του Υπεύθυνου Τμήματος Μάρκετινγκ με την Ε.Ο.Π.Ε. θα είναι μέχρι 31.12.2012 με δυνατότητα ανανέωσής της για μέχρι τέσσερα (4) ακόμη χρόνια. Θα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος τεσσάρων (4) μηνών.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Υποψήφιοι μπορεί να είναι είτε φυσικά, είτε νομικά πρόσωπα.
Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι: α) προϋπηρεσία, ή προηγούμενη εμπειρία, β) πτυχίο σχετικό με το αθλητικό μάρκετινγκ, ή την αθλητική διοίκηση, ή το μάρκετινγκ, ή τη διοίκηση, γ) άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, δ) άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (Microsoft Office) και ε) ίδιο μέσο μετακίνησης.
ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

O υποψήφιος θα κριθεί με βάση τις παρακάτω ικανότητες: α) επικοινωνία, β) οργάνωση διαδικασιών, γ) επίλυση προβλημάτων, δ) διαχείριση έργων και ε) επίδειξη ομαδικού πνεύματος.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως υποβάλουν έγγραφα την προσφορά τους έως την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2011, και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., ΟΑΚΑ, Σπύρου Λούη, Ανοιχτό Κολυμβητήριο, Μαρούσι. Οι φάκελοι των αιτήσεων θα ανοιχθούν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 ενώπιον της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΠΕ. Η αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει να συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό και να είναι αναλυτικά τεκμηριωμένη ως προς τα προσόντα και την ειδικότερη εμπειρία για την ανάληψη των καθηκόντων του. Μετά την πρώτη επιλογή θα ακολουθήσει συνέντευξη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Κατά την υποβολή της αίτησής τους οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να λάβουν υπόψη τους και να δώσουν απαντήσεις στα ακόλουθα:

1) Για τα φυσικά πρόσωπα: Γενική παρουσίαση των τυπικών τους προσόντων με βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει σύντομο ιστορικό για ενασχόληση με συναφείς δραστηριότητες και συνεργασία με αντίστοιχους φορείς – πελατολόγιο.

2) Για τα νομικά πρόσωπα: Γενική παρουσίαση της δραστηριότητας του νομικού προσώπου με σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει σύντομο ιστορικό για τις συναφείς δραστηριότητες και συνεργασία με αντίστοιχους φορείς – πελατολόγιο, καταστατικό νόμιμα κατατεθειμένο και σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου.

Στοιχεία που θα ληφθούν, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα υπόψη:

1) Συνάφεια των σπουδών του φυσικού προσώπου και του Προέδρου ή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νομικού Προσώπου με το αντικείμενο της προκήρυξης.

2) Ανάλογη επαγγελματική εμπειρία, ιδίως σε χορηγικά προγράμματα περί τον αθλητισμό.

3) Συνεργασία με φορείς και οργανισμούς αντίστοιχους με τις δραστηριότητες της Ε.Ο.ΠΕ.

4) Ο προτεινόμενος σχεδιασμός για τα χορηγικά προγράμματα της Ε.Ο.ΠΕ.

5) Το ελάχιστο εγγυημένο ποσό έναντι του δικαιώματος απόκτησης των εμπορικών δικαιωμάτων της Ε.Ο.ΠΕ.

6) Το προτεινόμενο ποσοστό-αμοιβή

7) Προσκόμιση συστατικών επιστολών

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
Η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων για την επιλογή του καταλληλότερου ως Υπευθύνου του Τμήματος Μάρκετινγκ θα γίνει με βάση τα ανωτέρω κριτήρια, καθώς και άλλα στοιχεία που θα συνεκτιμήσει η Επιτροπή Μάρκετινγκ της Ε.Ο.ΠΕ.

Σημειώνεται πως θα αξιολογηθούν μόνο οι αιτήσεις που είναι σύμφωνες με τα απαιτούμενα προσόντα της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Με βάση την αξιολόγηση, η τελική επιλογή για τον πλέον κατάλληλο υποψήφιο για την ανάληψη των παραπάνω καθηκόντων θα γίνει από το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Η σύμβαση με τον επιλεγέντα θα υπογραφεί με την προσκόμιση των αναγκαίων εγγράφων (ποινικό μητρώο, όσον αφορά τα φυσικά πρόσωπα, πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης όσον αφορά τα νομικά πρόσωπα, κλπ.)
Αν το κρίνει αναγκαίο η Ε.Ο.ΠΕ. μπορεί να κηρύξει άγονο διακηρυχθέντα διαγωνισμό, χωρίς την παραμικρή δέσμευση και επιβάρυνση έναντι οποιουδήποτε συμμετέχοντος σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in