«Σάμπα» στο Μαρκόπουλο

Την πρώτη της προπόνηση, και μάλιστα… τρίωρη, έκανε χθες στο Μαρκόπουλο η Μαρσιλέν Κόστα Ντος Σάντος. Η Βραζιλιάνα διαγώνια ήρθε την Κυριακή στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές, και έτσι σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή της στην ομάδα των Μεσογείων.
Κοιτάζει τον κόσμο από τα 1,86μ. και… φημίζεται για το ψηλό άλμα και τα δυνατά καρφώματα.
Γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1987 στη Ντιβινόπολις και έχει αγωνιστεί στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, στις Εστρέλα ντο Έστε, Λάβρας, Πιταγόρας Πράια, Βόλεϊ Φουτούρο και Σάο Χοσέ ντος Κάμπος.
Την σεζόν 2009-10 η «Μάρσι» βγήκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην Ισπανία, για λογαριασμό της Όξιντοκ Πάλμα. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στην γενέτειρα της φόρεσε την φανέλα της BMG Μακένζι.
Ο προπονητής του Μαρκόπουλου, Γιώργος Λυκούδης αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση της Μαρσιλέν Κόστα υπογράμμισε: «Θα μπει σταδιακά στις προπονήσεις, με σκοπό το συντομότερο δυνατό να μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων κοριτσιών και να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι.
Εγώ έχω δει τα βίντεο από παιχνίδια της, ωστόσο περιμένω να την δω και μέσα στο γήπεδο για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Στόχος πλέον είναι η ομάδα που φτιάξαμε να μπορέσει να «δεθεί» για να παρουσιάζουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε κάθε αναμέτρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in