Ντεμπούτο Νοβότνι και νίκη του Ολυμπιακού επί του ΑΟ Κηφισιάς

Ο Μάρεκ Νοβότνι έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη φιλική νίκη των ερυθρόλευκων με 3-1 σετ (23-25, 25-17, 25-23, 25-15) επί του ΑΟ Κηφισιάς στο κλειστό του Ρέντη.
Ο Τσέχος ακραίος παρά το γεγονός ότι είχε μόνο μια προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα αγωνίστηκε στα δύο πρώτα σετ (μαζί με τον Κοκκινάκη) ενώ στη συνέχεια δεύτερος ακραίος έπαιξε ο Κουζούνης με τον Σωτηρίου να αγωνίζεται ως λίμπερο).
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κάνουμε πολύ καλή δουλειά στην υποδοχή κάτι που δίνει σιγουριά στην ομάδα και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας. Χρησιμοποίησα τον Νοβότνι αν και έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα προκειμένου να δούμε που βρίσκεται καθώς είχε αν αγωνιστεί αρκετές εβδομάδες. Η εμπειρία του και η αξία του ως παίκτης ισοσκέλισαν τη φανερή έλλειψη φυσικής κατάστασης. Αλλωστε το βόλεϊ είναι σαν το ...ποδήλατο, δεν το ξεχνάς», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης ενώ ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε από την πλευρά του: «Χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ ακόμη για να παίξουμε το βόλεϊ που θέλουμε. Πάντως έχουμε ακόμη ελλείψεις σε αρκετές θέσεις και χρειάζεται να ενισχυθούμε ανάλογα βέβαια με τις οικονομικές μας δυνατότητες».
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Φιλίποφ, Ιωάννου, Νοβότνι, Κοκκινάκης, Ανδρεάδης, Κανέλλος , Κουζούνης -λ / Σωτηρίου -λ, Λιβαθηνός, Παπαδόπουλος, Μάρκου Φελέρης-λ
ΑΟ Κηφισιάς (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Μπέλλος, Καλαϊτσίδης, Παπαδόπουλος, Δεληπρίμης, Καριπίδης, Ταμπουρατζής -λ / Γκόρτσανιουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in