Διπλή βράβευση από την ΕΑΠ στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό

Το πρώτο Πελοποννησιακό ντέρμπι της σεζόν είναι προ των πυλών (την Παρασκευή η ΕΑΠ υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό) και η διοίκηση της ΕΑΠ αποφάσισε να τιμήσει δύο παλαίμαχους αθλητές της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχαϊκού ΤΑΑ:
«Το Δ.Σ. Του ΤΑΑ ΕΑΠ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό θα βραβεύσει δυο παλιούς αθλητές της ομάδας βόλεϊ που ήταν βασικά στελέχη του συλλόγου την δεκαετία του 1970 και του 1980. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζάγκλα και τον Γιώργο Καϊμακά οι οποίοι θα βραβευτούν από την διοίκηση για την πλούσια προσφορά τους στην ΕΑΠ ενώ παρόμοιες βραβεύσεις θα γίνουν και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: "ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ"
Ενα από τα νέα παιδιά που έχει στηριχτεί φέτος η ομάδα βολεϊ της ΕΑΠ είναι ο κεντρικός Νίκος Μακρυγιάννης ο οποίος μίλησε για το εντός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό.
"Σίγουρα το παιχνίδι με τον Παμβοχαικό θα είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στα μεταξύ μας φιλικά όπου τότε είχαμε πολλές απουσίες και να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή από την αρχή ως το τέλος. Ο Παμβοχαικός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που αξίζει τον σεβασμό μας αλλά και εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο μας και με την βοήθεια των φιλάθλων μας, ελπίζω σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in