Συγκεντρώθηκε στο Κιλκίς η εθνική γυναικών

«Μαζεύτηκε» η εθνική γυναικών καθώς από αύριο ξεκινάει η δουλειά για τους αγώνες του προ-ολυμπιακού τουρνουά στην Κροατία (9-13 Νοεμβρίου).
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Γιώργος Μανωλόπουλος, υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τον Τάκη Φλώρο και τις διεθνείς που στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ατέρμωνα στο Κιλκίς.
Κουτουξίδου, Παπαφωτίου, Τζανακάκη, Χαντάβα, Μερτέκη, Μυλωνία, Κελεσίδου, Παπαγεωργίου, Κυριακίδου, Κιόση, Κοσμά, Χατζηνικολάου, Τσίμα και Κωνσταντινίδου είναι στην αποστολή, ενώ αργά το βράδυ θα ενσωματωθεί η Σκόνδρα και αύριο το πρωί η Νομικού.
Οι προπονήσεις ξεκινούν από αύριο και θα είναι διπλές (πρωί 10π.μ. - απόγευμα 7μ.μ.), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει: «Θα μείνουμε μία εβδομάδα, θα δουλέψουμε και θα πάμε στην Κροατία για ό,τι καλύτερο».
Η ελληνική ομάδα θα παίξει στις 9 Νοεμβρίου με το Ισραήλ και στις 11 του μήνα με την Ολλανδία (Γαλλία, Κροατία, Ισραήλ είναι στον άλλον όμιλο) με τον Τάκη Φλώρο να σχολιάζει: «Η Ολλανδία είναι μεγάλη δύναμη, ενώ το Ισραήλ είναι στα μέτρα μας. Παίξαμε δύο φιλικά που τελικά αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα. Τους γνωρίζουμε και δεν πάμε στο άγνωστο».
Ο έμπειρος τεχνικός έκανε ένα πρώτο σχόλιο και για την κλήρωση των προκριματικών του Εuro2013 λέγοντας: «Είναι πολύ μακριά αυτά τα παιχνίδια. Συναντάμε πάλι την Ολλανδία, αλλά και την Ουκρανία που είναι υψηλού επιπέδου ομάδες. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο να λειτουργήσουμε μέχρι τότε και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».
Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο συνεργάτης του Τάκη Φλώρου, Αποστόλης Οικονόμου, η φυσιοθεραπεύτρια Έλλη Τσίπη και η στατιστικολόγος Βίκυ Νεντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in