Lamia Volley News - Χρήστος Καρβούνης: "Δικαιώθηκαν οι επιλογές μας"

O Πρόεδρος του ΓΣ ΛΑΜΙΑ μετά την πρόκριση της ομάδας της Λαμίας στους 16 του CEV Cup προέβη στις εξής δηλώσεις:
"Το καλοκαίρι η Διοίκηση του ΓΣ ΛΑΜΙΑ με πολύ σκέψη και σύνεση πήρε μιά δύσκολη απόφαση.
Η απόφαση να μήν συμμετάσχει στο Βαλκανικό Κύπελλο αλλά στο CEV Cup (μετά τη μή εκδήλωση ενδιαφέροντος από Παναθηναικό και ΠΑΟΚ) αρχικά από πολλούς εκτιμήθηκε αρνητικά αλλά από αυτούς που καταλαβαίνουν πραγματικά τί έχει ανάγκη το Ελληνικό Βόλλευ εκτιμήθηκε εξ αρχής θετικά.
Η απόφασή μας αυτή σήμερα δικαιώθηκε. Και δεν δικαιώθηκε μόνο από το αποτέλεσμα της πρόκρισης σε βάρος της Maccabi TEL AVIV αλλά και από τη μεγάλη συμμετοχή των χορηγών στην προσπάθεια του Γυμναστικού, ένα χορηγικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στους συμπολίτες μας το καλοκαίρι, λειτούργησε και έφερε το αποτέλεσμα που μπορεί κανείς να διαπιστώσει όταν εισέρχεται στο Χαλκιοπούλειο γιά να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας μας.
Η δικαίωση έρχεται επίσης και από τη συμμετοχή των φιλάθλων μας στις προσπάθειές μας, συμμετοχή που στον χθεσινό αγώνα (μιά δύσκολη ημέρα εορτής) κρίνεται επιτυχής και σίγουρα στους επόμενους αγώνες θα είναι μεγαλύτερη.
Οι στόχοι που θέτει εδώ και χρόνια ο Γυμναστικός είναι μελετημένοι και ας μας "κατηγορούν" κάποιοι κατά καιρούς είτε με πικρόχολα και ανούσια δημοσιεύματα και σχόλια είτε και με την αδιαφορία τους.
Γιατί αφενός η κακοήθεια που πολλές φορές φτάνει στο βαθμό της "βλακείας" αυτονόητα είναι κατηγορία και αφετέρου γιά τον Γυμναστικό και τη Διοίκησή του η αδιαφορία αποτελεί "κατηγορία".
Ο Γυμναστικός δικαιούται μεγαλύτερη στήριξη από φορείς και μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ κάθε είδους (εντός και εκτός πόλης) και αυτό μετά από τόσα χρόνια ας το κατανοήσουν επιτέλους όλοι.
Τέλος θα ήθελα με την ευκαιρία να απευθυνθώ στους φιλάθλους και χορηγούς που χρόνια μας πιστεύουν και μας υποστηρίζουν χωρίς διακοπή και να τους ευχαριστήσω γιά μιά φορά ακόμη εκ μέρους όλης της Διοίκησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in