Αυλαία στην 4η αγωνιστική με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις

Ε.Ο.ΠΕ. | Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης

 

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται αύριο το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012. Στη Σύρο ο τοπικός Φοίνικας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ στο Αλεξάνδρειο ο Άρης Μαρμούρης ΑΕ αντιμετωπίζει την ΕΑ Πατρών.

Άρης Μαρμούρης ΑΕ - ΕΑ Πατρών
Ο Άρης Μαρμούρης ΑΕ υποδέχεται την ΕΑ Πατρών, θέλοντας να πανηγυρίσει την πρώτη του εντός έδρας νίκη (έχει δύο ήττες στο τάι μπρέικ από Ηρακλή και Λαμία), ενώ η ΕΑΠ αναζητά τους πρώτους της βαθμούς εκτός έδρας, έχοντας μάλιστα δύο νίκες τα δύο τελευταία χρόνια (3-2 πέρσι, 3-0 πρόπερσι).
«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη, ιδιαίτερα μετά από ένα αποτέλεσμα όπως αυτό με τη Λαμία, το οποίο σίγουρα δεν μας άφησε ικανοποιημένους», είπε ο Γιώργος Περσιανλής ο οποίος και σ' αυτό το ματς έχει αμφίβολο τον Ιβάιλο Μπαρούτοφ (50-50 η συμμετοχή του Βούλγαρου διαγώνιου) για να καταλήξει: «Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή γιατί κι η ΕΑΠ έχει ανάγκη τους βαθμούς και δεν πρέπει να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας ούτε λεπτό».

Στην ΕΑΠ ο Γιώργος Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν ίσως της κούρασης (είχε προηγηθεί μεσοβδόμαδα το ταξίδι και ο αγώνας με τον Φοίνικα στη Σύρο).

«Υπάρχει κούραση, αλλά για μας κάθε εβδομάδα είναι κι ένα νέο κεφάλαιο. Παραμένουμε ερωτηματικό ως ομάδα, ωστόσο πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Άρης είναι μια έμπειρη ομάδα κι αν δεν τους χαλάσουμε την υποδοχή θα έχουμε πρόβλημα, αλλά θα πρέπει κι εμείς να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας», τόνισε ο τεχνικός των Αχαιών.

Τι έγινε πέρσι
26/3/2011
Η ΕΑ Πατρών Λουξ κέρδισε μεν τον Αρη στα Βασιλικά, αλλά με τα δύο σετ που έχασε, απώλεσε οποιαδήποτε ελπίδα είχε για να προλάβει την τετράδα των πλέι οφς (ούτως ή άλλως δεν την ευνόησαν και τα αποτελέσματα).

Τα σετ: 19-25, 28-26, 26-24, 22-25, 9-15

ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ (Οικονομίδης): Τερζής 3, Σαρικεΐσογλου 19 (16/29 επ., 2 μπλοκ, 63% υπ. - 32% άριστες), Τζελάτης 27 (23/50 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Τακουρίδης 9 (6/14 επ., 3 μπλοκ), Κοντογιάννης 8 (7/15 επ., 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 14 (14/22 επ., 69% υπ. - 54% άριστες), Σάμαρτζιτς -λ (80% υπ. - 67% άριστες) / Δημητριάδης 1, Καψαμπέλης
ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Ντέιβινσον 19 (18/37 επ., 59% υπ. - 52% άριστες), Σουλτανόπουλος 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ), Κουρνέτας 1, Μαντέκας 9 (8/16 επ., 71% υπ. - 53% άριστες), Ντορνέλας 33 (26/42 επ., 2 μπλοκ, 5 άσοι), Σικέιρα 6 (4/11 επ., 2 μπλοκ), Στεφάνου -λ 67% υπ. - 46% άριστες) / Χριστοφορίδης 5 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Λιβαθηνός 2, Απσιώτης.

Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός

Ο Φοίνικας Σύρου είναι η μοναδική ομάδα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 η οποία μετά την 3η αγωνιστική δεν έχει καμία βαθμολογική απώλεια, ο Ολυμπιακός στην πρώτη του εξόρμηση στην περιφέρεια γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη και το αυριανό ματς αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Μάλιστα λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει από τους κατοίκους του νησιού, για πρώτη φορά η διοίκηση του Φοίνικα αποφάσισε να υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων (όσων έχουν απομείνει) από νωρίς το πρωί.

Στον αγωνιστικό κομμάτι, ο Τόμισλαβ Ντόκιτς έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, αλλά θα είναι στην αποστολή με τον Φοίνικα στην τρίτη του εντός έδρας αναμέτρηση να αναζητά την πρώτη του νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (έχει δύο ήττες με 2-3 και 0-3 αντίστοιχα).

«Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, γιατί οι τρεις νίκες που έχουμε πετύχει δεν άλλαξαν κάτι όσον αφορά τους στόχους μας... Εξάλλου όλα στα πλέι οφ κρίνονται», είπε ο Βασίλης Κουρνέτας δίνοντας το στίγμα της αναμέτρησης από την πλευρά των γηπεδούχων και συνέχισε: «Παίζουμε με τους πρωταθλητές και ίσως την πιο πλήρη ομάδα του πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για τον Φοίνικα αυτό το παιχνίδι, κι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε για ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο κι ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους προς την ομάδα».

Όσον αφορά τα δικά του συναισθήματα, αφού θα βρεθεί ξανά αντίπαλος με την ομάδα όπου πέρασε μια ολόκληρη ζωή ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε: «Εγώ νιώθω ως ένα κομμάτι του Ολυμπιακού κι ας μην παίζω πλέον εκεί. Τα πιο δύσκολα ήταν τα περσινά παιχνίδια ως παίκτης της ΕΑΠ, που ήταν και τα πρώτα, αλλά και πάλι είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα. Σίγουρα πάντως θα χαρώ που θα δω καλούς φίλους».

Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και περιμένει μια μεγάλη μάχη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε.

«Σίγουρα ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έχουν δείξει... Το ότι έχουν τρεις νίκες χωρίς κάποια απώλεια νομίζω ότι το επιβεβαιώνει. Θα είναι ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, αλλά όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα, γιατί κι εμείς κι ο Φοίνικας έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος παραδέχθηκε ότι: «Το μικρό γήπεδο είναι ίσως ένα μείον για εμάς, αφού έχουμε συνηθίσει αλλιώς, αλλά το ότι οι κερκίδες θα είναι γεμάτες πιστεύω ότι θα βοηθήσει κι εμάς στο προσφέρουμε καλό θέαμα».


Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Αλεξάνδρειο, 17.00 (Novasports), Άρης Μαρμούρης ΑΕ - ΕΑ Πατρών, Θεμελής, Αμασιάδης, Κομισάριος: Λαδάς
Σύρου, 19.30 (Novasports), Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός, Ράπτης - Φραγκάκης, Κομισάριος: Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in