Ο ΖΑΟΝ κλείνει τα 60 και θέλει άνοδο

O ZAOΝ ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών (3-0 σετ τα Χανιά) και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Μαυρομμάτης έθεσε ως στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α1. Αναλυτικά το μήνυμά του...
«Η χρονιά που ξεκινάει είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ΖΑΟΝ, τον ιστορικότερο σύλλογο της Κηφισιάς, με τις πιο σημαντικές διακρίσεις στην πόλη, που φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και κυρίως στο γυναικείο βόλλεϊ, το οποίο τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Κάναμε φέτος μία σημαντική προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας και στοχεύουμε η συμπλήρωση των 60 χρόνων του συλλόγου να μας βρει εκεί που αρμόζει, εκεί που αξίζουμε: Στην Α1 κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ.

Από διοικητικής πλευράς, η φετινή χρονιά αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης, η οποία έκλεισε με την αναδιοργάνωση του ΔΣ του Συλλόγου, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι. Νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες στελέχωσαν το Σύλλογο, που σε συνδυασμό με τους έμπειρους παράγοντες που παρέμειναν, δίνουν ένα σύνολο που φιλοδοξεί να φτάσει το ΖΑΟΝ πολύ ψηλά.

Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές με νέες, αλλά και έμπειρες αθλήτριες που μαζί με εκείνες που παρέμειναν στο σύλλογο δημιουργούν μία πολύ καλή ομάδα. Κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Μάκη Ξαγοράρη έκαναν μία καλή προετοιμασία, έδωσαν μία σειρά από επιτυχημένα φιλικά και σήμερα έχουν φτάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο που θα τις βοηθήσει να επιτύχουν το δύσκολο, αλλά απόλυτα εφικτό στόχο νομίζω, της ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικά καλό, οικογενειακό θα έλεγα, γεγονός που ενισχύει την προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια μας. Είναι θεωρώ πολύ σημαντική η ανταπόκριση και συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας, της Κηφισιάς.

Οι Κηφισιώτες, αγαπούν και στηρίζουν τόσα χρόνια την ομάδα που τους κάνει περήφανους και που φιλοδοξεί φέτος να επανέλθει εκεί που την έχουν συνηθίσει να βρίσκεται, στα σαλόνια του ελληνικού βόλλεϊ. Τους ευχαριστώ για τη βοήθειά τους και τους καλώ να συνεχίσουν να ενισχύουν το ΖΑΟΝ Κηφισιάς τόσο στο Ζηρίνειο, όσο και εκτός έδρας.

Οφείλω τέλος, να ευχαριστήσω για την ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια που προσφέρει, τον κύριο χορηγό της ομάδας μας, το Nargile και τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι είναι άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό, αλλά κυρίως αγαπούν την πόλη μας την Κηφισιά, στην οποία και οι ίδιοι δραστηριοποιούνται.

Θεωρώ λοιπόν ότι η επιλογή τους να ενισχύσουν τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης είναι απόλυτα φυσιολογική και λογική. Η πολύτιμη αρωγή τους μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στους στόχους μας. Ξέρω ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά μας για να επιτύχουμε όλοι μαζί νέες νίκες, νέες διακρίσεις και να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους για το σύλλογο και την πόλη μας την Κηφισιά.

Και φέτος και την επόμενη χρονιά, που η ομάδα μας θα βρίσκεται στα σαλόνια του ελληνικού βόλλεϊ, στην Α1 κατηγορία, εκεί που είναι η φυσιολογική της θέση. Επίσης ευχαριστώ τους επίσημους υποστηρικτές της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in