Διπλά για Παλλήνη-ΣΠΑΚ, επιβλητικός Πανελλήνιος, ένταση στο Μαρούσι

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη με νικήτρια την ομάδα της Παλλήνης, που άντεξε στις... αντεπιθέσεις του Επίκουρου και πήρε το ματς με «τρίποντο» (3-1) στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών.
Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανελλήνιος, σε μια ωραία ατμόσφαιρα με οπαδούς και των δύο ομάδων, νίκησε «καθαρά» (σ.σ. παρά το 28-26 του δεύτερου σετ) την Παναχαϊκή, με 3-0.

Μπροστά σε περίπου 50 φιλάθλους του που πήγαν στο γήπεδο της Αμαλιάδας, ο Κόροιβος ηττήθηκε με 3-0 από τα Ταταύλα που δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους. Αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούζα στηρίζεται πλέον κυρίως σε νέα παιδιά και στερείται εμπειρίας.

Σημαντική επικράτηση για τον Μίλωνα που νίκησε με 3-1 μέσα στη Μεταμόρφωση και μπήκε με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Α2. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πάλεψαν στο τρίτο σετ και κατάφεραν να μειώσουν, όμως, στο τέταρτο σετ, οι φιλοξενούμενοι απέφυγαν τα λάθη και πήραν το αποτέλεσμα που ζητούσαν.

Ο ΣΠΑ Καρδίτσας νίκησε την Ορεστιάδα και τον... κόσμο της. Μπροστά σε 600 φιλάθλους οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στο τάι μπρέικ (3-2 σετ) σε ένα ματς με πολλές ανατροπές...

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του Σπύρου Λούη και που βρήκε νικητή τον Οδυσσέα Αμαρουσίου με 3-2 επί της Νίκης Αιγινίου. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ και όπως ήταν φυσικό τα… αίματα άναψαν. Στο 5ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ του Αιγινίου, ο Εφραιμίδης δέχτηκε κίτρινη κάρτα και αμέσως μετά αποβλήθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Θανάσης Στράντζαλης με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρίες. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους διαιτητές και μέλη της αποστολής της Νίκης Αιγινίου.


ΕΣΟΠ Επίκουρος - ΑΟ Παλλήνη 1-3 (21-25, 25-22, 22-25, 23-25)

Επίκουρος (Σπύρος Φίνος): Καρασαβίδης, Χρηστάρας, Φίνος, Βενετικίδης, Μωϋσίδης, Ιωαννίδης, Τσομπάνογλου (λ), Γκρέμπενικ
Παλλήνη (Γιάννης Χαλβαντζάρας): Λιάσκος, Μπιλήρης, Χαριλάου, Ζαχαρόπουλος, Χριστοφίδης, Μανιόπουλος, Μπούρας (λ), Αντωνάκης, Ψαρρής

ΓΣ Πανελλήνιος - ΓΕ Παναχαϊκή 3-0 (25-16, 28-26, 25-17)

Πανελλήνιος (Γιώργος Κλαρούδας): Δρόγκαρης, Σαμπανάι, Σασάτη, Τοκάνης, Λουκάς, Σαμαντάς, Γκούζντα (λ)
Παναχαϊκή (Άρης Αγγελόπουλος): Διονυσόπουλος, Π. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Βλαχοστάθης, Μεντένιτσα, Τσέκας, Μανούκος (λ), Κοκόλας, Γεωργακόπουλος

Κόροιβος - Ταταύλα 0-3 (16-25, 12-25, 13-25)

Κόροιβος (Ανδρέας Γκρουμούζας): Παναγιωτάρας Σ., Τσερεγκούνης, Παναγιωτάρας Φ., Αναγνώπουλος, Στεργιώτης, Βελιχάι, Μιχόπουλος (λ), Κότσαλης.
Ταταύλα (Μάκης Αρέτας): Μανιάτης, Τραπεζουντίδης, Ρομπότσης, Λοράνδος, Χατζηκάλφας, Μανούσος, Αργυρακάκης (λ), Αλεξανδρόπουλος, Στέφος, Δημόπουλος.

Μεταμόρφωση - Μίλωνας 1-3 (15-25, 20-25, 28-26, 21-25)

Μεταμόρφωση (Βασίλης Ζαρκάδας): Καπετανόπουλος, Αδαμόπουλος, Λένας, Αργυρακάκης, Χατζηπροδρόμου, Κουμουνδούρος, Κάπελας (λ), Αλεξόπουλος, Καραγιώργος, Παλαιολόγος, Χρηστόπουλος.
Μίλωνας (Παναγιώτης Γεωργούντζος): Ιωακειμίδης, Καρανικολάου, Γκιούρδας, Πανούσος, Μουρούτης, Κεχράς, Πολυχρονιάδης (λ)

ΑΟ Ορεστιάδος - ΣΠΑ Καρδίτσας 2-3 (28-26, 24-26, 23-25, 25-17, 11-15)

Ορεστιάδα (Παναγιώτης Τσακμάκης): Καψαλιάρης, Κεμανετζής, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Τοπαλίδης (λ), Νένογλου, Λαχτάρας, Καρδαμανίδης, Κουλαξίδης
ΣΠΑ Καρδίτσας (Λορέντζο Ρόνζι): Νεδικάλης, Φ, Αλεξίου, Θ. Αλεξίου, Ρουμελιωτάκης, Χήρας, Τσολάκος, Κλάρας (λ), Παπαγεωργίου, Ρεζκ, Γιαννουσάς (λ), Μάντζιος, Μαλιώρας

Οδυσσέας Αμαρουσίου - Νίκη Αιγινίου 3-2 (25-22, 21-25, 25-22, 26-28, 16-14)

Οδυσσέας Αμαρουσίου (Μάρκος Κωβαίος): Χριστοδούλου, Κούνας, Παπακυριακού, Κρέτσης, Μηνούδης, Δημητρίου, Σιώλας (λ), Μπουγάς, Τσούμας.
Νίκη Αιγινίου (Θανάσης Στράντζαλης): Γεωργόπουλος Β., Αναστασιάδης, Παράσογλου, Γάτσης, Ποτολίδης, Εφραιμίδης, Κνάπεκ (λ), Γκιτζέκος, Γεωργόπουλος Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in