Παπαγεωργίου: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Στα πολλά λάθη που έκανε η Εθνική γυναικών σε καίρια σημεία του αγώνα με το Ισραήλ και τις ευκαιρίες που δόθηκαν στον αντίπαλο, είτε να πάρει προβάδισμα, είτε να επιστρέψει στο ματς σε διαστήματα που ήταν πίσω στο σκορ στάθηκε, κυρίως, με δηλώσεις η ακραία διεθνής, Φένια Παπαγεωργίου.
«Στο πρώτο σετ πήγαμε αρκετά καλά. Βέβαια, όπως και να το κάνεις όταν μια ομάδα έχει ρυθμό οποιαδήποτε διακοπή επηρεάζει, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Εμείς δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να παίζει και δυστυχώς αυτό που είδαμε είναι ότι η ομάδα είχε διαστήματα που έκανε λάθη. Όταν αφήνεις τον αντίπαλο να κερδίζει συνεχόμενους πόντους, λογικά, παίρνει την ψυχολογία με το μέρος του», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Κάναμε εύκολα λάθη, λάθη τα οποία έδιναν στο Ισραήλ προβάδισμα. Ήταν ένας αγώνας δικός μας, έπρεπε να πάρουμε τη νίκη την χρειαζόμασταν, την θέλαμε, μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς χάσαμε στις λεπτομέρειες. Και ο διαιτητής, όμως, σε τέτοιο επίπεδο δεν έπρεπε να κάνει λάθη.

Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, δεν ξέρω τι συνέβαινε ορισμένες στιγμές, ίσως φοβόμασταν το εύκολο λάθος. Είμαστε μια ομάδα που αυτή η σύνθεση έπαιξε μετά από πολλά χρόνια μαζί, αλλά και πάλι αυτό είναι δικαιολογία και δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας σχετικά με το κακό ξεκίνημα στο τάι μπρέικ: «Σε ένα σετ που τελειώνει στους 15 πόντους δεν μπορείς να κυνηγάς τον αντίπαλο και να του επιτρέπεις να πάρει με το ξεκίνημα προβάδισμα πέντε πόντων. Θέλουμε πολύ δουλειά και από εδώ και πέρα να πιστεύουμε περισσότερο στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in