Μέρες Πόρετς για την Εθνική Γυναικών

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (8/11) στην Κροατία και την Τετάρτη ρίχνεται στην «μάχη» του προολυμπιακού τουρνουά. Προπόνηση το απόγευμα. Η «περιπέτεια» της Εθνικής Γυναικών στο προολυμπιακό τουρνουά αρχίζει την Τετάρτη (9/11) κόντρα στο Ισραήλ, αλλά από το πρωί της Τρίτης (8/11) τα κορίτσια του Δημήτρη Φλώρου βρίσκονται σε εγρήγορση.
Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε σήμερα από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Πόρετς, στο οποίο έφτασε λίγο πριν τις 14.00 ώρα Ελλάδας, μετά από δύο πτήσεις (Θεσσαλονίκη-Ρώμη και Ρώμη-Τεργέστη) και περίπου δύο ώρες ταξιδιού με το πούλμαν.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο ακολούθησε γεύμα και ύστερα ξεκούραση, πριν την προπόνηση η οποία έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης (8/11).

Θυμίζουμε, πως οι 12 αθλήτριες που επιλέχθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Φλώρο, να συμμετάσχουν στην διοργάνωση είναι οι εξής: Κουτουξίδου Νικολέττα, Παπαφωτίου Αθηνά, Τζανακάκη Γεωργία, Κυριακίδου Ευαγγελία, Χατζηνικολάου Μαρία, Κιόση Ελένη, Νομικού Μαρία, Χαντάβα Ευαγγελία, Τσίμα Ευγενία, Παπαγεωργίου Φωτεινή, Κοσμά Σοφία, Σκόνδρα Ζωή.


Προπονητής: Φλώρος Δημήτρης

Βοηθός προπονητή: Οικονόμου Απόστολος
Αρχηγός αποστολής: Λάγιου Βαρβάρα
Φυσιοθεραπεύτρια: Τσίπη Έλι
Στατιστικολόγος: Νεντή Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in