Αναχωρεί για τη Γαλλία η αποστολή

Νωρίς το πρωί της αναχώρησε η αποστολή της εθνικής ανδρών για τη Γαλλία για να συμμετάσχει στο προ-ολυμπιακό τουρνουά με αντιπάλους, σε πρώτη φάση, την οικοδέσποινα και τη Γερμανία.

Η ελληνική «πετάξε» από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 6:55 για Βρυξέλλες, με ενδιάμεση στάση στη Ρώμη και από εκεί θα πάει οδικώς στην πόλη Λιλ όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες.

Στην 12άδα που επέλεξαν οι Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος βρίσκονται οι: Κουρνέτας, Καριπίδης, Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Ασπιώτης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Φράγκος, Φιλίποφ, Τζούριτς, Παπαδημητρίου και Σμαραγδής.
Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Γιώργος Μανωλόπουλος, ενώ την ομάδα συνοδεύουν ακόμα ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Παπαγεωργίου, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης, ο φροντιστής Ρήγας Ρηγόπουλος και ο δημοσιογράφος-απεσταλμένος του ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος.
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 19:30 τη Γαλλία και την Παρασκευή στις 16:00 τη Γερμανία, στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in