Κουρνέτας: «Μου έλειπε αυτός ο τίτλος»

Μέχρι τον τελικό του League Cup 2011 ο Βασίλης Κουρνέτας είχε κατακτήσει 13 τρόπαια... Η τελευταία όμως ήταν την περίοδο 2008-209 όταν πήρε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο από χθες πρόσθεσε μία ακόμη στη συλλογή κι όπως παραδέχθηκε θα έχει περίοπτη θέση στην καρδιά του.

«Έχω κατακτήσει Ευρωπαϊκά, κύπελλα, πρωταθλήματα, Σούπερ Καπ και ομολογώ πως αυτός ο τίτλος μου έλειπε. Είναι κάτι ξεχωριστό διότι έρχεται από μία επαρχιακή ομάδα. Ηταν μία διοργάνωση που κρίνεται επιτυχημένη, αφού πολλά παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να στηρίξουμε την χρονιά μας στην κατάκτηση του League Cup, ωστόσο δημιουργείται μία θετική αύρα για την συνέχεια».

Λάππας: «Το άξιζαν η διοίκηση, ο κόσμος και το νησί»
Ο ακραίος του Φοίνικα Ηλίας Λάππας τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον 1ο τίτλο της ομάδας, που ελπίζω να μην είναι ο τελευταίος. Το άξιζαν η διοίκηση, ο κόσμος και το νησί. Η διοργάνωση ήταν πολύ πετυχημένη, ελπίζω να συνεχιστεί».

Μπαμπαλιούτας: «Χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοια γήπεδα»
Ο λίμπερο των «Ποντίων» Λάμπης Μπαμπαλιούτας επεσήμανε: «Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι που φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Ηταν ευεργετικό τουρνουά για εμάς και πιστεύω πως αγωνιστικά και ψυχολογικά μας ωφέλησε και αυτό θα φανεί στην συνέχεια. Ηταν μια απάντηση και σε αυτούς που βιάστηκαν να μας ξεγράψουν. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική, όπως συμβαίνει και σε άλλες επαρχιακές πόλεις. Χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοια γήπεδα».

Πιπέργιας: «Συγχαρητήρια για τη γιορτή»
Συγχαρητήρια στη Σύρο. Ηταν καλύτερη στον τελικό και κέρδισε δίκαια, ενώ για μας ήταν επιτυχία και μόνο ότι φτάσαμε στον τελικό. Μακάρια να έχουμε ανάλογη συνέχεια με νίκες και στο πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί το αξίζουμε. Συγχαρητήρια στους Συριανούς για το επίπεδο της διοργάνωσης, που ήταν αντάξια ενός Ευρωπαϊκού τουρνουά. Έχω παίξει κι έχω ζήσει καταπληκτικές στιγμές στο νησί κι εύχομαι στο Φοίνικα πολλές επιτυχίες και στο μέλλον. Εδώ αγαπούν το βόλεϊ, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in