Πρεμιέρα για άνδρες και γυναίκες της ΦΕ Ιωαννίνων

Έτοιμες για το πρώτο σερβίς της χρονιάς είναι οι ομάδες γυναικών και ανδρών της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Α2 γυναικών και Β’ Εθνικής ανδρών αντίστοιχα.
Οι γυναίκες του Δημήτρη Καλογήρου, έχοντας ολοκληρώσει ένα μακρύ στάδιο προετοιμασίας και φιλικών αγώνων, κάνουν πρεμιέρα εντός έδρας και υποδέχονται το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας τον Επίκουρο από τη Θεσσαλονίκη. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κωνσταντίνου και Καρατάσος.
Αντίθετα, εκτός έδρας θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι η ομάδα των ανδρών, που αντιμετωπίζει επίσης το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, τον Αίαντα Μαλαισίνας στην κωμόπολη του νομού Φθιώτιδας.
Η ομάδα του Δημήτρη Λεμονίδη αναμένεται να έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι σε ένα σύλλογο, που μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, ωστόσο διαθέτει στις τάξεις του αθλητές με πολύχρονη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες.
Η ΦΕΙ έδειξε στη διάρκεια της προετοιμασίας ότι είναι σε καλό επίπεδο και επικράτησε στο σύνολο των φιλικών που έδωσε, με τελευταίο αυτό με την Πρέβεζα, την οποία νίκησε με 3-1 σετ.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χριστοδούλου και Σακελλάρης, ενώ στα αξιοσημείωτα ότι η ΦΕΙ θα ταξιδέψει αυθημερόν, αφού τα οικονομικά δεδομένα μετά τις περικοπές σε επιχορηγήσεις και οδοιπορικά, δεν επιτρέπουν διανυκτέρευση.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας
Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϊ της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων, που έχουν ισχύ τόσο για τους αγώνες της ομάδας ανδρών, όσο και γι’ αυτούς των γυναικών.
Τα εισιτήρια τιμώνται στα 20 ευρώ και οι διοικούντες την ΦΕΙ ευελπιστούν να διαθέσουν ένα μεγάλο αριθμό, ώστε να καλύψουν μέρος των αυξημένων εξόδων που παρουσιάζονται τη φετινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in