Εμπρός της ΑΕΚ... κορίτσαροι!

Υποδέχθηκαν, έκαναν πάσα και «κάρφωσαν» δυνατά στο τερέν του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ, Φένια Παπαγεωργίου, Αθηνά Παπαφωτίου και Γιώτα Γκιουζέλη βρέθηκαν στο studio του πρώτου αθλητικού σταθμού της χώρας καλεσμένες των «Φουνταριστών».

Αναλυτικά όσα είπαν οι αθλήτριες της ΑΕΚ στους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη:


Φένια Παπαγεωργίου:
«Είναι γεγονός πως είμαστε καλή ομάδα και αυτό είναι που μας κάνει και φαβορί. Αν και δεν μου αρέσει αυτή λέξη, το ότι είμαστε καλά προετοιμασμένες σημαίνει πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πάρει και πρωτάθλημα και κύπελλο. Και εμείς περιμένουμε τον τίτλο όπως και οι οπαδοί μας. Προσωπικά, είχα πρόταση από την Γαλλία και να πω την αλήθεια μετάνιωσα που δεν πήγα για την εμπειρία και μόνο. Το ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύω πως έχει πέσει επίπεδο».

Αθηνά Παπαφωτίου:
«Το καλό για εμάς είναι πως έχουμε τρεις νίκες σε τρία ματς. Η διοίκηση είναι δίπλα μας αν και υπάρχουν αρκετές δυσκολίες είναι σίγουρο πως προσπαθεί να μας παρέχει τα απαραίτητα έτσι ώστε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας το έχει δείξει τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Πιστεύω πως σε κάθε αθλητή αυτό είναι το σημαντικότερο. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που είναι δίπλα μας. Οι ομάδες που μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα είμαστε εμείς, ο Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο και Ολυμπιακός. Ανατόλια και Ηρακλής Κηφισιάς έχουν ανταγωνιστική ομάδα και δεν πιστεύω πως πρέπει να υποτιμηθούν. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι μια ταχύτητα κάτω και αυτό θα αποδειχθεί και στην τελική βαθμολογία. Φυσικά και δεν υποτιμάμε καμία ομάδα αλλά θεωρώ πως εξαρτάται από την δική μας απόδοση καθαρά αν πάρουμε το πρωτάθλημα.

Γιώτα Γκιουζέλη:
«Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα είναι ο Πανιώνιος. Την Τρίτη παίζουμε εντός έδρας με την Βιζούρα από την Σερβία για το CEV Cup. Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ γιατί παίζει πρώτη φορά σε αυτό τον θεσμό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Έχουμε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γενικά, το πρόγραμμα είναι φορτωμένο. Αυτή η περίοδος είναι κρίσιμη γιατί μπορεί να διαμορφώσει τους στόχους της σεζόν τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

ΠΗΓΗ: NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in