Ο κρίσιμος Δεκέμβριος

Σας έλειψε; Επιστρέφει… Οι υποχρεώσεις της Εθνικής τελείωσαν και ο βασιλιάς του βόλεϊ παίρνει θέση στο τάραφλεξ, προκειμένου να ανταπεξέλθει σ’ έναν δύσκολο μήνα, που ακολουθεί, όπως είναι ο Δεκέμβριος.
Οι κυανόλευκοι στον τελευταίο μήνα του 2011 δίνουν αρκετούς αγώνες, εκ των οποίων οι περισσότεροι εξ αυτών κρίνονται κομβικοί για το μέλλον και τους στόχους που έχουν θέσει στο ξεκίνημα της περιόδου.
Ο Δεκέμβρης ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή (4/12), όπου ο Ηρακλής θα υποδεχτεί στη Μίκρα τον ΠΑΟΚ, στις 19:00, με στόχο να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μία εβδομάδα (10 ή 11/12) αργότερα θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την ΕΑΠ, με το στόχο φυσικά να είναι ο ίδιος. Όμως, το τρίτο ματς του συγκεκριμένου μήνα αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα. Οι κυανόλευκοι θα υποδεχτούν την Αρκάς (Τετάρτη 14/12) στο κλειστό του Ευόσμου. Σε περίπτωση νίκης και ειδικά «καθαρής», τότε γίνονται ίσως και το πρώτο φαβορί στον όμιλο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πάντως, τα δύσκολα παιχνίδια δε σταματάνε εκεί, καθώς ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει στις 17 ή 18 Δεκέμβρη τον Φοίνικα Σύρου. Μία ομάδα που όπως φαίνεται μέχρι στιγμής θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στις 21 του μήνα θα ταξιδέψει στη Σμύρνη για να κονταροχτυπηθεί με την Αρκάς. Αν καταφέρει και φύγει αλώβητος από εκεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα έχει «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρόκριση.
Η χρονιά θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά, στο Ζηρίνειο, με τον Ηρακλή να θέλει να βρίσκεται στη κορυφή της Α1.
Συνολικά έξι παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά τόσο σε εγχώριο επίπεδο, όσο και σε ευρωπαϊκό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in