Λεώνης: «Εμεις χαμένοι κάπου στο... Βέλγιο»


Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των πρώτων δύο σετ αλλά και δηκτικός προς τους διοργανωτές, εξαιτίας των όσων προηγήθηκαν από χθες, εμφανίστηκε ο Αλέκος Λεώνης. «Σε αυτό το τουρνουά συμμετέχουν μόνο δύο ομάδες, η Γαλλία και η Γερμανία. Εμείς είμαστε χαμένοι κάπου στο Βέλγιο» ξεκίνησε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας και συνέχισε:

«Για δύο σετ παίξαμε καλά. Τα χάσαμε λόγω συνεχόμενων λαθών, που μια τέτοια ομάδα δεν συγχωρεί. Στο μπλοκ μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από τους ακραίους. Από αυτή τη μεγάλη ομάδα (Γαλλία) θα πρέπει να πάρουμε τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν. Είμαστε το πιο νεανικό σύνολο της διοργάνωσης, έχουμε μέλλον και μπορούμε πολύ περισσότερα πράγματα. Αν αύριο οι Γάλλοι νικήσουν τους Γερμανούς, την Παρασκευή πάμε για τελικό».
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Ήταν μια χαμένη ευκαιρία. Μας κόστισαν τα μικρά λάθη, αλλά έτσι γίνεται άριστη μια καλή ομάδα. Η εθνική είχε να παίξει πολλά χρόνια με τόσο δυνατό αντίπαλο και σήμερα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Χρειαζόμαστε οργάνωση και προσοχή, για να επιστρέψουμε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχει το ταλέντο αλλά και η εμπειρία».
Ένας από τους εκπροσώπους της «νέας γενιάς», ο Ανδρέας Φράγκος, δήλωσε: «Στο ξεκίνημα όλων των σετ συμβαδίζαμε, όμως στα τελειώματα αυτοί φάνηκαν πιο συγκεντρωμένοι και κράτησαν το ρυθμό τους, σε αντίθεση με μας. Από αυτό τον αγώνα έμαθα ότι αυτά είναι παιχνίδια που μπορεί να μην τα κερδίζουμε αλλά θα μάθουμε πολλά για το χαρακτήρα μας. Αν δεν παίξουμε στο 100%, δεν πρόκειται να νικήσουμε. Θα πρέπει να δείξουμε ότι αυτό που κάνουμε μας αρέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in