Greek volleyball Blog News "Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Γερμανία "

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Γερμανία (16:00 ώρα Ελλάδας), στο πλαίσιο του προ-προολυμπιακού τουρνουά που φιλοξενείται στη Γαλλία.

Η προπόνηση διεξήχθη σε αθλητικό κέντρο που βρίσκεται πλησίον του γηπέδου όπου διεξάγονται οι αναμετρήσεις του ομίλου, ενώ μετά το πέρας της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο και οι διεθνείς μετέβησαν στο «Λεό Λεγκράνζ» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα των Γερμανών με τους Γάλλους.

Επιθυμία όλων, βεβαίως, στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος η νίκη των «τρικολόρ», ούτως ώστε η Ελλάδα να παίξει για την πρόκριση στον επόμενο γύρο στην αναμέτρηση με τα «πάντσερ».

Ακόμη κι αν επικρατήσουν οι Γερμανοί, όμως, νίκη της ελληνικής ομάδας θα σημάνει τριπλή ισοβαθμία, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα ανοίξουν τα… κομπιούτερ.

Το θετικό στοιχείο, παρά τη χθεσινή ήττα από τους Γάλλους, ήταν ότι για δύο σετ οι διεθνείς κοίταξαν στάθηκαν ισάξιοι απέναντι στους αντιπάλους τους. Αυτό άλλωστε επισήμαναν στις συζητήσεις τους, προσθέτοντας μια γενναία δόση προβληματισμού και αυτοκριτικής για τα λάθη και τα κενά διαστήματα, που τελικώς οδήγησαν στο 0-3 από την «οικοδέσποινα» χώρα.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, χαρακτήριζαν «διδακτικό» το χθεσινό αγώνα, καθώς επισήμαναν τις αδυναμίες που θα πρέπει να εξαλείψουν για να βελτιωθούν. Εναντίον της Γερμανίας, αύριο, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, συγκριτικά με τη χθεσινή συνάντηση.

Ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος έχουν μελετήσει καλά το παιχνίδι των αντίπαλων και προετοίμασαν ανάλογα τους διεθνείς. «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να περιορίσουμε τα λάθη μας αλλά και να μάθουμε από αυτά», δήλωσε ο κ. Λεώνης προσεγγίζοντας τον αγώνα της Παρασκευής.

«Θα χτυπήσουμε το παιχνίδι έχοντας οδηγό μας το ματς με τη Γαλλία. Τέτοιοι αγώνες είναι πολύτιμοι για να αποκτήσουν τις εμπειρίες που χρειάζονται οι νεαρότεροι σε ηλικία αθλητές μας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in