Ο Γιώργος Πετρέας MVP ΟΠΑΠ της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague

Η πρώτη επαφή με το βόλεϊ έγινε το 2002 όταν ήταν ήδη 16.5 χρονών. Τότε αποφάσισε να γραφτεί στην ΓΕ Μεσσηνίας (πλέον με την συνένωση της με την Καλαμάτα 80 λέγεται Καλαμάτα Βόλεϊ) και δύο εβδομάδες αργότερα ο Γιώργος Πετρέας βρέθηκε στο κλειστό της πόλης, την περίφημη Τέντα ως ball boy στο Final 8 του Κυπέλλου.
Εκείνες οι εικόνες τον μπόλιασαν για τα καλά στο βόλεϊ κι από το τότε άρχισε η ανοδική πορεία για τον MVP ΟΠΑΠ της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague ο οποίος αφιέρωσε την προσωπική του διάκριση: «Σε ένα δικό μου πρόσωπο που έφυγε από κοντά μας πριν από λίγο καιρό. Από κει και πέρα σίγουρα είναι μια διάκριση που αντανακλά σε όλη την ομάδα κι ένα μεγάλο μερίδιο ανήκει στους συμπαίκτες μου»
Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας μετά την 5η αγωνιστική ο διεθνής κεντρικός κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της πορείας των ερυθρόλευκων τόνισε: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη αυτή η περίοδος γιατί δεν είχαμε αρκετό χρόνο αφού για παράδειγμα ο Χιμένες ήρθε μόλις δύο μέρες πριν το πρώτο ματς. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από το πάθος που έχουμε δείξει και κάποια επιμέρους στοιχεία που τα κάνουμε καλά κι ελπίζουμε ότι όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα θα έχουμε βελτιώσει τους τομείς που χρειάζεται για να έχουμε ακόμη καλύτερη παρουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in