Pregame 6η αγωνιστικής volley league

Καλησπέρα σας. Από εδώ θα δημιουργήσουμε ένα pregame στο οποίο λίγο πριν από κάθε αγωνιστική θα σχολιάζουμε τις αναμετρήσεις που θα γίνουν.Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ανακοινώθηκε και ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Ηρακλή και Π.Α.Ο.Κ.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου (17:30)
Άρης-Ολυμπιακός
Πιστεύω πως με έναν Ολυμπιακό που έχει πιάσει ρυθμό και έναν Άρη που δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση του, το αποτέλεσμα είναι ένα. Αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα ο Άρης και σε μέτρια ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αλλάξει το σημείο και το λιγότερο οι δύο βαθμοί θα πάνε στο λιμάνι.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου (20:00)
Παναθηναϊκός-Ε.Α. Πατρών
Εδώ κυριολεκτικά θα αγωνιστούν οι αναμνήσεις. Ο κάποτε μεγάλος Παναθηναϊκός με την υπολογίσιμη Ε.Α. Πατρών. Ήρθε ο καιρός όμως που οι δυό τους θα διεκδικήσουν τη νίκη με σκοπό να ξεφύγουν από την υποβιβάσιμη ζώνη. Προβλέπω διπλό της Ε.Α. Πατρών αλλά θα κλέψει βαθμό ο Παναθηναϊκός.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (19:00)
Φοίνικας Σύρου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Η πολύ δυναμική φετινή περιφέρεια ήρθε η ώρα να συγκρουστεί. Πολύ δυνατός ο Φοίνικας Σύρου ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Δύσκολα όμως να το καταφέρει στη Σύρο. Προβλέπω καθαρό άσσο.


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (19:00)
Γ.Σ. Λαμία-Α.Ο. Κηφισιάς
Το ντέρμπι της μέσης. Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Κηφισιάς και η διαφορά τους είναι μόλις ένας βαθμός (8 η Λαμία, 7 η Κηφισιά). Η Λαμία πάντως ήταν πάντα δυνατή στην έδρα της αν και φέτος δεν το δείχνει έχοντας πάρει 5 βαθμούς μακριά από την έδρα της και μόλις 3 βαθμούς στο Χαλκιοπούλειο. Προβλέπω νίκη της Λαμίας με 3-2.


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (19:00)
Παμβοχαϊκός-Απόλλων Καλαμαριάς
Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ο έμπειρος της κατηγορίας αλλά στην περίπτωση τους ταιριάζει καλύτερα το "ο νέος είναι ωραίος".Ο Παμβοχαϊκός φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ οι Καλαμαριώτες είναι στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς συγκομιδή βαθμών και έχοντας πετύχει μόλις ένα σετ σε πέντε αγώνες. Προβλέπεται εύκολος άσσος.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (19:00)
Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ.
Ήρθε η ώρα για το ντέρμπι της πόλης. Η προϊστορία δείχνει Ηρακλή αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και ειδικά ένα ντέρμπι θέλει μεγάλη προσοχή. Ο Ηρακλής αν βρεθεί σε καλή μέρα και η κούραση δε νικήσει τις προσπάθειες των διεθνών, τότε προβλέπω πως δύσκολα θα χαθεί το τρίποντο για τους κυανόλευκους της πόλης.

ΠΗΓΗ: http://iravolley.blogspot.com/2011/11/pregame-6-volley-league.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in