Tζούριτς: «Έχουμε δύσκολο έργο»

Ο Δημητρης Τζουριτς αναγνωρίζει πως η εθνική θα πρέπει να κάνει υπέρβαση στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά. Έχει γνωρίσει πολλές στιγμές δόξας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά την Τετάρτη ο διεθνής άσος βρέθηκε αντίπαλος με τους «ερυθρόλευκους» στο ίδιο γήπεδο, έστω και αν ήταν μόνο ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής βόλεϊ για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Γαλλίας (23-27 Νοεμβρίου).
Ο Τζούριτς στο πρώτο φιλικό τεστ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πρόσθεσε άλλη μία καλή εμφάνιση σημειώνοντας 16 πόντους, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε ότι η Εθνική θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να πάρει την πρόκριση στη Γαλλία:

«Δυστυχώς έχουμε μόνο επτά ημέρες για να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια του προ-Ολυμπιακού, όπου θα αντιμετωπίσουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες όπως είναι η Γαλλία και η Γερμανία. Θα έχουμε δύσκολο έργο», ανέφερε ο πρωταθλητής κόσμου με την Τρεντίνο στην «SD» και συμπλήρωσε:
«Δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε για περισσότερες ημέρες, ή να δώσουμε πιο δυνατά φιλικά Ευτυχώς βρέθηκε ο Ολυμπιακός και παίξαμε αυτό το παιχνίδι. Δεν αισθάνθηκα περίεργα που αντιμετώπισα τον Ολυμπιακό. Ήταν απλά ένας αγώνας απέναντι σε πολλούς φίλους μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in