Η ΕΟΠΕ στο 12ο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού

Με τη συμμετοχή της ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε στον Βόλο (2-4/12) το 12ο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού (ΕΛΛΕΔΑ) που είχε ως κεντρικό θέμα του τη «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». 

Η εκδήλωση διεξήχθη στο κτήριο Παπαστράτου, όπου το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Σιδέρης και ο διευθυντής, Χάρης Σπηλιάκος, οι οποίοι συμμετείχαν σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα τη «Σύγχρονη Οργάνωση – Διοίκηση Ομοσπονδιών».

Στόχοι του συνεδρίου ήταν:
1) Εξέταση της λειτουργίας της αθλητικής διοίκησης στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που αποτελούν πλέον πραγματικότητα στην Ελληνική κοινωνία.

2) Δημιουργία προτάσεων για τη ρεαλιστική ανάπτυξη του αθλητισμού στα νέα δεδομένα σε υγιείς βάσεις.

3) Προσέγγιση στην έννοια της χωρικής ανάπτυξης μέσω του αθλητισμού, η οποία αποτελεί μία σύγχρονη διάσταση της διοίκησης του αθλητισμού που ενδιαφέρει φορείς, παράγοντες και στελέχη του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης και γενικότερα του αθλητισμού από τη βάση ως την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in