Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΓΣ Λαμία ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΓΣ Λαμία (19.00, Ρέντη, Novasports, Βαρθαλίτης, Πανούτσος, Κομισάριος: Βασιλειάδης) ανοίγει αύριο η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Στους γηπεδούχους ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ο οποίος δεν υπολογίζει τον Πέταρ Τσούροβιτς (πρόβλημα στον καρπό) και είναι αμφίβολος ο Δημήτρης Γκαράς (διάστρεμμα).
«Αν δεν παίξει όντως ο Τσούροβιτς σίγουρα οι συσχετισμοί αλλάζουν, αφού είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Λαμία. Ούτως ή άλλως όμως ο αντίπαλος μας έχει δείξει ότι είναι μια μαχητική ομάδα, οι ακραίοι τους κάνουν καλή σεζόν και χρειάζεται να δείξουμε προσοχή, Αν πάντως έχουμε το πρόσωπο που δείχνουμε και στις προπονήσεις, τότε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», τόνισε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.
Στη Λαμία πέρα από τα προβλήματα που προαναφέραμε το θετικό είναι ότι ο Νέναντ Σιμεούνβοιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ κι ο Γιάννης Παντακίδης είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον φάιναλ φορ του League Cup 2011.
«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός έχει μία από τις καλύτερες ομάδες. Πάμε να παίξουμε ελεύθερα, να το διασκεδάσουμε και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα και κρατήσουμε το ρυθμό μας, δεν αποκλείεται να κάνουμε ζημιά», δήλωσε ο Παντακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in