Αυλαία της 7ης αγωνιστικής με ντέρμπι στην Αλεξανδρούπολη

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 πέφτει αύριο το βράδυ στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης (19.0, Novasports) όπου στο ντέρμπι της περιφέρειας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό.
«Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που να συνοδευτεί με νίκη. Ο Παμβοχαϊκός πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές δυναμικότητας», είπε ο Γιάννης Ανδρεάδης που θέλει να έχει συνέχεια η μεγάλη νίκη στη Σύρο και συμπλήρωσε: «Παίζουμε στην έδρα μας και εκτιμώ ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Ωστόσο είναι παιχνίδι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αφού ο αντίπαλός μας είναι δυνατός, διαθέτει έμπειρους παίκτες, αν και η δύναμή του είναι ο διαγώνιος Ντουσάρμ. Για εμάς είναι παιχνίδι με σημασία, μια και εκτιμώ ότι με νίκη θα συνεχίσουμε με άλλον αέρα γα τη συνέχεια, αφού μπορούμε (και σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια) να κοιτάμε ψηλότερα».

Το μοναδικό πρόβλημα που έχει ο Θρακιώτης τεχνικός ακούει στο όνομα του Γιώργου Παπάζογλου αφού όπως φαίνεται ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής Δημήτρης Γραμματικάκης, θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού.
Στην αντίπερα όχθη ο Παμβοχαϊκός θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία αν και ο Μαρκ Ντουσάρμ χαρακτήρισε το ματς: «Ως ένα ακόμη καλό τεστ για μας, στο οποίο για να κερδίσουμε θα πρέπει να εκτελέσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει σε όλον τον αγώνα».
Σύμφωνα με τον Αμερικάνο διαγώνιο ο Παμβοχαϊκός πρέπει: «να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους, αναγκάζοντας τους να παίξουν με ψηλές μπάλες πάνω στο φιλέ μέσω της πίεσης από το σερβίς μας. Ο Εθνικός έχει έναν εξαιρετικό διαγώνιο όπως είναι ο Γκονσάλες και η άλλη προτεραιότητα μνας είναι να τον περιορίσουμε. Σίγουρα όμως θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και συναρπαστικό για τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in