Κανονικά θα γίνει το Κύπελλο Ελλάδας

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου και αποκατάσταση της πραγματικότητας, έπειτα από συνεχιζόμενα αναληθή δημοσιεύματα από μερίδα του Τύπου σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΟΠΕ είναι αναγκασμένη να προχωρήσει στην παρακάτω διευκρίνιση:
«Ουδέποτε υπήρξε διαφωνία μεταξύ ΕΟΠΕ και ΕΣΑΠ για τον τρόπο διεξαγωγής ή τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.


Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει ότι με γραπτό αίτημά της στις 28/11, δηλαδή την Δευτέρα που μας πέρασε, η ΕΣΑΠ πρότεινε στην ΕΟΠΕ την αλλαγή του συστήματος του Κυπέλλου, κάτι που θα έπρεπε να επιφέρει αλλαγή της προκήρυξης και των όρων διεξαγωγής.


Η απάντηση της Ομοσπονδίας δεν ήταν αρνητική, ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα, παρέπεμψε την οριστική απάντησή της στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών από την αναβολή της Α’ φάσης που ήταν ορισμένη για τις 7 Δεκεμβρίου.


Σε κάθε περίπτωση, η Ομοσπονδία, δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ματαίωσης του Κυπέλλου, του οποίου οι όροι και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από την ΕΟΠΕ -και μόνο- μέσα στο επόμενο δεκαήμερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in