«Δεν κρίνει τίτλο» είπαν Οικονόμου, Χουντουμάδης

Αποστόλης Οικονόμου και Σπύρος Χουντουμάδης συμφώνησαν πως η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στο Μετς, δεν κρίνει κανέναν τίτλο.

Οι δύο προπονητές μίλησαν στην κάμερα του OTE TV, που έχει «αναλάβει» το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και είπαν...

Αποστόλης Οικονόμου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις κοπέλες γιατί για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, καθώς σε δέκα ημέρες δώσαμε τέσσερα σημαντικά ματς, φαίνεται πως έχουμε δουλέψαμε εδώ και τρεις μήνες συνετά και σοβαρά.

Είχα πει στις παίκτριες στα αποδυτήρια πως αν θέλουμε να πάρουμε τίτλο, έτσι όπως λέμε, πρέπει να έρθουμε σε μια δύσκολη έδρα, του πρωταθλητή επί επτά χρόνια Παναθηναϊκού και να δείξουμε πως είμαστε αφεντικό. Και αυτό κάναμε. Τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες χωρίς να πιάσουμε μάξιμουμ απόδοση.

Δεν ήμασταν καλοί. Ήταν ψυχοφθόρο ματς. Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα σε σέρβις και μπλοκ. Σήμερα δεν κάναμε μπλοκ και ο Παναθηναϊκός είχε καλά ποσοστά επίθεσης που ίσως δεν δικαιολογούν το αποτέλεσμα.

Είναι καλό το 0-3, αλλά περιμένω κι άλλα, χωρίς να θέλω να το παίξω αλαζόνας. Κάναμε μία ακόμα νίκη, την έκτη μας, αλλά δεν είμαστε ούτε πρωταθλητές ούτε Κυπελλούχοι. Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. Συνεχίζουμε με χαμηλά την μπάλα και ματς-ματς».

Σπύρος Χουντουμάδης: «Ο Παναθηναϊκός έχασε γιατί αγωνιστικά η ΑΕΚ ήταν πιο προετοιμασμένη και πιο έτοιμη. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη τής έκαναν καλό.

Εμείς δεν ήμασταν ψύχραιμοι και το πρώτο και το δεύτερο σετ χάθηκαν από δικά μας λάθη. Είμαι όμως ικανοποιημένος από την προσπάθεια καθώς τα κορίτσια ήταν συνέχεια μέσα στο παιχνίδι και κυνηγάνε κάθε πόντο.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Δεν είμαι ικανοποιημένος αν μείνουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα. Έχουν ανέβει κι άλλες ομάδες, όπως το Μαρκόπουλο και ο Ηρακλής Κηφισιάς και θα δούμε αρκετά καλά παιχνίδια.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου αν και είναι μόλις 18 ετών δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Έχει και τεχνική κατάρτιση και ψυχή που λέμε. Νομίζω πως θα παίξει πολύ μεγάλο βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in