Συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, η 71η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ και ασχολήθηκε με θέματα που απασχολούν την Ενωση. Συγκεκριμένα:
Συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τις διαδικασίες κατασχέσεων και εκχωρήσεων που βρίσκονται στα χέρια της ΕΣΑΠ και αποφασίστηκε ομόφωνα, να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, σε κάθε περίπτωση.

Συζητήθηκε η διεξαγωγή του Κυπέλλου 2011-2012 και αποφασίστηκε να γίνει πρόταση στην ΕΟΠΕ για διεξαγωγή μιάς φάσης, όπου οκτώ ομάδες, μετά απο κλήρωση, θα αγωνιστούν σε τέσσερα ζευγάρια και τέσσερις ομάδες θα περάσουν χωρίς αγώνα. Στην συνέχεια, οι οκτώ ομάδες, θα αγωνιστούν σε μορφή Final -8, και σε μια πόλη. Για την φιλοξενία του Final 8, εξετάστηκε η πρόταση της Σύρου για ανάληψη του θεσμού. Η τελική πρόταση θα κατατεθεί σύντομα, αφού εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Συζητήθηκε το θέμα της διαιτησίας της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με τους φορείς της διαιτησίας για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την μέχρι τώρα λειτουργία της διαιτησίας και των Οργάνων της

Συζητήθηκε η λειτουργία των Πειθαρχικών οργάνων και της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ΕΟΠΕ και τον ΠΑΣΑΠ, με σκοπό την άμεση λειτουργία των οργάνων.

Αποφασίστηκε, στα πλαίσια του κοινωνικού προγράμματος της ΕΣΑΠ, να γίνουν επισκέψεις εκπροσώπων των ομάδων-μελών της, σε ιδρύματα που εχουν εδρα σε κάθε πόλη όπου εδρεύει ομάδα της ΕΣΑΠ.

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα βραβευτούν οι καλύτεροι αθλητές του 2011.

Eγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου 2012

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ και διάφορα θέματα του χορηγικού πρόγράμματος της ΕΣΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in