Ιστορική πρόκριση της ΑΕΚ στη Σερβία

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 τη Βιζούρα και στο Βελιγράδι, διπλασίασε τις νίκες της και προκρίθηκε στις «16» του CEV Cup γυναικών. Τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου ξεκίνησαν εντυπωσιακά, κατακτώντας με χαρακτηριστική άνεση τα δύο πρώτα σετ, ενώ στο τρίτο οι γηπεδούχες κατάφεραν να επικρατήσουν στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, η Ένωση έδειξε την κατάλληλη ψυχραιμία στο φινάλε του 4ου σετ και πήρε τη νίκη με 25-21.

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι «κιτρινόμαυρες» και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του πρώτου σετ τις αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους. Η «Ένωση» με πολύ καλή απόδοση στο μπλοκ της και αντίστοιχα καλή επίθεση έκανε με χαρακτηριστική άνεση το 1-0 στα σετ.
Στο δεύτερο, οι ρυθμοί έπεσαν ελάχιστα με την Βιζούρα να το εκμεταλλεύεται και να προσπαθεί να πιέσει την ΑΕΚ. Όμως η ΑΕΚ έβρισκε τον τρόπο να παίρνει το προβάδισμα για να φτάσει στο 2-0 και να βρεθεί μια ανάσα από την πολύτιμη νίκη -πρόκριση.
Οι Σέρβες προηγήθηκαν στο τρίτο σετ, η ΑΕΚ το πάλεψε μέχρι τέλους, ισοφάρισε, προηγήθηκε 20-17, αλλά η κούραση και τα λάθη έφεραν τη μείωση του σκορ με 2-1.
Έτσι το ματς οδηγήθηκε στο τέταρτο σετ. Εκεί η ομάδα η ΑΕΚ συγκεντρώθηκε, βελτίωσε τις επιλογές στην επίθεσή της και πανηγύρισε την ιστορική πρόκριση μέσα στη Σερβία.
Τα σετ:
11-25, 18-25, 26-24, 21-25
Βιζούρα:
Σάβιτς, Γκούσα Πέτροβιτς, Κλισούρα, Ραντόγισιτς, Ράνγκοβιτς, Ντούριτς, Λαζαρεβιτς, Τσικιριζ, Μιρκοβιτς, Λάζιτς
ΑΕΚ:
Παπαφωτίου,Παπαγεωργίου, Σάκκουλα, Τζανακάκη, Κίτσου, Μπορόβιντσεκ, Κις, Ντόγκανιτς, Γκιουζέλη, Κουνάδη, Γκούζου, Ψυλλάκη Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in