Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Μαρκόπουλου (photos)

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α.Ο Μαρκόπουλου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαρκόπουλου. Εκατόν πενήντα μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πλημμύρισαν το γήπεδο ,παίζοντας βόλλευ σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Το αγωνιστικό κομμάτι περιελάμβανε αγώνες μίνι βόλλευ και επίδειξη από τις κορασίδες και νεάνιδες.
Η ομάδα ju-jitsu του συλλόγου έκανε μία εντυπωσιακή επίδειξη. Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η ομιλία της παιδοψυχολόγου, κας Αλεξανδρή, προς τους γονείς ,με θέμα «Παιδική παχυσαρκία-Παιδική Ανορεξία-Βουλιμία».
Στο τέλος της γιορτής όλα τα παιδιά μαζεύτηκαν γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ,για να πάρουν δώρο ένα DVD με αγώνες και φωτογραφίες τους. Επίσης πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τις αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Μ.
Από την πώληση των ημερολογίων συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό που θα διατεθεί σε άπορες οικογένειες με παιδιά στην περιοχή του Μαρκοπούλου.
Στην είσοδο του γηπέδου δημιουργήθηκε έκθεση αφισών που ζωγράφισαν τα παιδιά του συλλόγου με θέμα: « ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κρατήσουμε τη βία μακριά από το βόλλευ». 
Η έκθεση θα παραμείνει μόνιμα πλέον, στην είσοδο του γηπέδου. Ο σύλλογος με αισθήματα αγάπης και ευθύνης προς τα παιδιά και το βόλλευ, υπόσχεται παρόμοιες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται ακόμα συχνότερα.
Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς τους για την μαζική συμμετοχή τους.

Με εκτίμηση.

Δ.Σ Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in