Pregame 7ης αγωνιστικής volley league

Καλησπέρα σας. Είμαστε εδώ για τον καθιερωμένο σχολιασμό των επερχόμενων αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 Volley league. Η έβδομη αγωνιστική δεν έχει κάποιο ουσιαστικό ντέρμπι αλλά σίγουρα σε ένα τόσο αμφίρροπο πρωτάθλημα που η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων έχει κλείσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον σε κάθε αναμέτρηση θα είναι μεγάλο. Ξεχωρίζει το παιχνίδι του ανεβασμένου Εθνικού Αλεξανδούπολης με τον Παμβοχαϊκό ενώ υπάρχει σημαντική περίπτωση αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Α1 κατηγορία καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου (19:00)
Ολυμπιακός - Γ.Σ Λαμία
Η αναμέτρηση μίας ομάδας η οποία αγώνα με αγώνα φαίνεται πως έχει αρχίσει να πιάνει ρυθμό απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει μεγάλη αστάθεια στο φετινό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν λόγο να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα απέναντι στην μέχρι στιγμής αποσυντονισμένη Λαμία.


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (19:00)
Α.Ο Κηφισιάς - Παναθηναϊκός
Η Κηφισιά προέρχεται από το μεγάλο τρίποντο μέσα στο Χαλκιοπούλειο επί της Λαμίας ενώ ο Παναθηναϊκός ακόμα προσπαθεί να βρει ρυθμό αναζητώντας την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα ενώ οδεύουμε προς το τέλος του πρώτου γύρου. Δύσκολα θα αποφύγει άλλη μία καθαρή ήττα η ομάδα του τριφυλλιού.


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (19:00)
Απόλλων Καλαμαριάς - Άρης
Είναι ένας αγώνας που δεν αξίζει αγωνιστικό σχολιασμό καθώς η ομάδα του Άρη θα πρέπει να προσπαθήσει να χάσει κάποιον βαθμό από μία ομάδα η οποία προανήγγειλε τον πιθανό θάνατο της προ ολίγων ημερών. Ίσως αυτή να είναι και η τελευταία αναμέτρηση του Απόλλωνα της Καλαμαριάς καθώς πνιγμένος στα προβλήματα (όπως πολλές ομάδες) φαίνεται πως μας κουνάει μαντίλι.


Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (19:00)
Ε.Α Πατρών-Ηρακλής
Η Πάτρα κάποτε ήταν μία δυνατή έδρα με μία ομάδα από τις πολύ δυνατές του πρωταθλήματος. Φέτος την πήρε και αυτήν δυστυχώς η μπάλα των προβλημάτων και δεν τα πάει καθόλου καλά. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να επικράτησε με 0-3 επί του Παναθηναϊκού αυτό όμως δεν σημαίνει ούτε ότι η Ε.Α Πατρών είναι όπως παλιά αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός. Αντιθέτως ο Ηρακλής κρατάει ακόμα ψηλά τον πήχη και είναι μέχρι στιγμής αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δύσκολα να τον σταματήσει η Ε.Α Πατρών.


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (19:00)
Π.Α.Ο.Κ. - Φοίνικας Σύρου
Αυτή η αναμέτρηση ίσως να είναι από τις πιο αμφίρροπες της αγωνιστικής καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει πολύ ανταγωνιστικός φέτος παρότι βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας ενώ ο Φοίνικας Σύρου είναι μέχρι και από τα φαβορί του πρωταθλήματος και πρόσφατα κάτοχος του 1ου "League Cup". Θα πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα από την Αλεξανδρούπολη αν θέλει να πάρει σιγά, σιγά το βάπτισμα της μεγάλης ομάδας.


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου (19:00)
Εθνικός Αλεξανδούπολης - Παμβοχαϊκός
Το τέλος αυτής της "τετραήμερης" αγωνιστικής θα δοθεί στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό να αντιμετωπίζει μία ακόμα νεοφώτιστη δύναμη από το Βραχάτι όπως είναι ο Παμβοχαϊκός. Δυνατός ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην έδρα του και πιστεύουμε πως εδώ θα γίνει πραγματικά το πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in