Την Δευτέρα στις 14:00 η κλήρωση

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.. Θυμίζουμε ότι στη διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή οι ομάδες: ΑΕΚ, ΣΑΑΚ Ανατόλια, Ηρακλής Κηφισιάς, Μαρκόπουλο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος.
Αντίθετα, δεν δήλωσαν συμμετοχή οι ομάδες Άρτεμις Κορυδαλλού, Βριλήσσια, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Μακεδόνες Αξιού και Πανελλήνιος. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η Α' Φάση δεν θα διεξαχθεί και οι ομάδες που συμμετέχουν προκρίνονται απευθείας στη Β’ Φάση:

Β’ Φάση - Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012
Θα συμμετάσχουν οι επτά ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή: ΑΕΚ, ΣΑΑΚ Ανατόλια, Ηρακλής Κηφισιάς, Μαρκόπουλο, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Με κλήρωση οι έξι θα χωριστούν σε τρία (3) ζευγάρια. Οι τρεις νικητές των αναμετρήσεων και η 7η ομάδα που δεν κληρώθηκε (άνευ αγώνα) προκρίνονται στη Γ’ Φάση.

Γ’ Φάση - Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012
Θα συμμετάσχουν οι τέσσερις (4) ομάδες που προέρχονται από την Β’ Φάση. Με κλήρωση θα χωριστούν οι ομάδες σε δύο (2) ζευγάρια. Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην Δ’ Φάση.

Δ’ Φάση Τελικός αγώνας - Σάββατο 7 Απριλίου 2012
Οι δύο (2) ομάδες που προκρίθηκαν θα δώσουν αγώνα για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. Ο τόπος διεξαγωγής θα γίνει έγκαιρα γνωστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in