Νίκη και 3η θέση για τον Ολυμπιακό

Με εξαιρετικό μπλοκ και βελτιωμένη υποδοχή μετά το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην Κηφισιά απέναντι στον Ηρακλή με 3-1 (17-25, 25-21, 25-15, 25-18), εξασφαλίζοντας την 3η θέση στο φινάλε της α΄ φάσης της Α1 γυναικών και αφήνοντας την ηττημένη ομάδα στην 4η.
Μιλώντας στην κάμερα του OTE Sport, ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός Τέλης Σωτήρχος είπε: «Θέλαμε καθαρή νίκη σήμερα. Στο πρώτο σετ είχαμε προβλήματα σε υποδοχή και ανάπτυξη. Τα διορθώσαμε, κάναμε αυτά που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη.

Μπράβο στα κορίτσια που ανέτρεψαν το παιχνίδι και πήραν μια μεγάλη νίκη. Και λέω μεγάλη γιατί ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι πολύ καλή ομάδα και θα κάνει πολλές ζημιές. Σήμερα παίξαμε σαν Ολυμπιακός».

Για τη β΄ φάση που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή σχολίασε: «Έχουμε δέκα παιχνίδια πάρα πολύ δύσκολα, σχεδόν όλα ντέρμπι. Με απόδοση σαν τη σημερινή σίγουρα θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια».

Από πλευράς Κηφισιάς, ο Ζόραν Κόβαζιτς δήλωσε για το ματς: «Δεν κρατήσαμε τον ρυθμό μας στο σερβίς, ούτε την τακτική μας στην άμυνα. Αφήσαμε χώρους στον αντίπαλο να τελειώσει τις φάσεις, ενώ εμείς δεν είχαμε καλές επιλογές στην κόντρα μπάλα».

Όσο για τη συνέχεια; «Η ομάδα μας αποτελείται από νεαρές κοπέλες, δουλεύουμε σκληρά τους δεκατέσσερις μήνες που είμαι εδώ και έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια όλες τις ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα και είναι πιο έμπειρες από εμάς, όπως σήμερα ο Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in