Συνέχεια στη μάχη της Ευρώπης με Ηρακλή, Ολυμπιακό και γυναίκες

Μετά τη Λαμία που έκανε την αρχή το βράδυ της Δευτέρας στο Βέλγιο, όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες ανδρών και γυναικών ρίχνονται στη μάχη της Ευρώπης την Τετάρτη. Ο Ηρακλής που μετέχει στο Champions League υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Volleyleague, θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και στην Ευρώπη.

«Αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Η ομάδα θα έχει αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή της. Το ίδιο νομίζω ότι θα ισχύσει και με την αντίπαλό μας. Οι Βούλγαροι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πιστεύω ότι με την αγωνιστική συνοχή που έχουμε ως ομάδα τώρα και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Απαγορεύονται τα λάθη», τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη:


«Είναι ακόμη νωρίς για να βγουν κάποια συμπεράσματα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλα θα κριθούν στο τέλος όταν έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι σημαντικό και το κρατάμε. Ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ».


Για τους «32» του Challenge Cup ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στου Ρέντη την Φινλανδική Ίσκου Τάμπερε, χωρίς τον Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και θα μείνει για περίπου 20 ημέρες εκτός γηπέδων.


Στις γυναίκες, στο Βέλγιο βρίσκεται ο Ολυμπιακός που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την VDK Γκεντ Νταμς στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του Challenge Cup. Για την ίδια διοργάνωση, το Μαρκόπουλο βρίσκεται στη Γαλλία όπου θα παίξει με την Λε Κανέτ, έχοντας 11 Ελληνίδες αθλήτριες στην σύνθεσή του, εκ των οποίων 5 νεανίδες από τα τμήματα υποδομής.

Ο Γιώργος Λυκούδης επέλεξε τις εξής αθλήτριες: Τσίμα Ζενια, Τσαπραλη Χριστίνα, Κονόμη Αρετα, Λαμπρινιδου Μαρία, Γεωργιαδου Αναστασία, Λίγγου Αιμιλία, Πέτο Ανίτα, Κωνσταντωνη Νατάσσα, Ζήση Χριστίνα, Ζήση Παναγιώτα, Δικαιούλια Βιργινία και Πολυδώρου Σταύρια.

Τέλος, για το CEV Cup και τη φάση των «16» η ΑΕΚ υποδέχεται την Ελβετική Νοσατέλ Σαγκρές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών αναμετρήσεων:

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου
Champions League (Α΄ όμιλος - 5η αγωνιστική)

20.00 Ηρακλής - ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)
Challenge Cup ανδρών (φάση των «32»)

20:30 Ολυμπιακός - Ίσκου Τάμπερε (Φινλανδία)
CEV Cup γυναικών (φάση των «16»)

20:00 ΑΕΚ - Νοσατέλ Σαγκρές (Ελβετία)
Challenge Cup γυναικών (φάση των «32»)

21:00 Λε Κανέτ (Γαλλία) - Μαρκόπουλο
Challenge Cup γυναικών (φάση των «32»)

21:30 VDK Γκεντ Νταμς (Βέλγιο) - Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in