MVP ΟΠΑΠ της 10ης αγωνιστικής ο Ρολάντο Ντεσπέιν

Ο Ρολάντο Ντεσπέιν αναδείχθηκε MVP ΟΠΑΠ της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague. Ο Κουβανός ακραίος του Ηρακλή στην επανεμφάνιση του στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν ο πρώτος σκόρερ των κυανόλευκων στο ντέρμπι με τον Παμβοχαϊκό έχοντας 19 πόντους με 15/22 επιθέσεις, 3 άσους, 1 μπλοκ και 67% υπ. - 50% άριστες.
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που στην πρώτη μου εμφάνιση με τη φανέλα του Ηρακλή κέρδισα αυτή τη διάκριση. Δουλεύω καθημερινά για αυτό τον σκοπό, για να βελτιώνομαι και να πετυχαίνω όσα περισσότερα μπορώ. Η ανάδειξη μου ως MVP δεν σημαίνει πάρα πολλά, αλλά σίγουρα μου δίνει ψυχολογία για την συνέχεια» δήλωσε στο www.volleyleague.gr ο Ντεσπέιν ο οποίος παραδέχθηκε ότι: «Οπωσδήποτε ήταν πολύ δύσκολο για μένα το ότι έμεινα τόσο καιρό έξω από τους αγώνες, αλλά όταν αγαπάς αυτό που κάνεις είναι πιο εύκολο να συνεχίσεις και να προσπαθήσεις. Οι συμπαίκτες μου στον Ηρακλή όπως και όλοι στην ομάδα με βοήθησαν πολύ για να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Το καλό ήταν ότι στο πρώτο παιχνίδι έπαιξα στην έδρα μας και αυτό με βοήθησε πολύ».
Όσον αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, αλλά και τη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 ο Κουβανός άσος τόνισε: «Αυτή την σεζόν υπάρχουν καλές ομάδες στην Α1 αλλά ο Ηρακλής έχει περισσότερη δύναμη και εμπειρία. Ο Ηρακλής μπορεί να κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε. Δεν χρειάζεται μόνο τα το λέμε, αλλά να προσπαθήσουμε για αυτό. Στην Ελλάδα υπάρχουν προβλήματα λόγω της κρίσης και το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό όπως τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν βέβαια καλές ομάδες και πιστεύω πως Ηρακλής, Ολυμπιακός και Παμβοχαικός είναι οι καλύτερες ομάδες αυτή την στιγμή».
Τέλος για το επερχόμενο ντέρμπι με την πρώην του ομάδα τον Ολυμπιακό σημείωσε: «Για μένα θα είναι δύσκολο. Έπαιξα σε μία εκπληκτική χρονιά με τον Ολυμπιακό και κατακτήσαμε τα πάντα. Τώρα παίζω στον Ηρακλή, αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να κάνω τα πάντα και να νικήσω. Δεν ξέρεις τι θα γίνει σε ένα τέτοιο ντέρμπι, αλλά σίγουρα μπορούμε να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in